FOLDO lansează la BIFE-SIM 2015 setul de jucării eco FERMA și corpurile de iluminat COLOUR GEOMETRIC

FOLDO, primul atelier de mobilier şi decoraţiuni din carton din România, participă la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM, organizat la Romexpo, între 19 și 23 septembrie 2015. unde va lansa setului de jucării din carton FERMA şi colecția de corpuri de iluminat GEOMETRIC.

Setul de jucării FERMA conţine 11 animăluțe care îi vor pune pe cei mici la treabă pentru asamblare, iar apoi îi vor îndemna la pictură sau desen. Setul FERMA este executat dintr-un material responsabil cu mediul și potrivit micuțului tău.

FERMA_FB_Main

FERMA_FB_3

FERMA_FB_5

O altă noutate este și colecția de corpuri de iluminat GEOMETRIC, care va prinde culoare la BIFE SIM 2015. 

La standul FOLDO, pasionații de design vor putea să testeze fotoliul SEATER și vor putea discuta cu designerul Nicolae Baciu, fondatorul FOLDO. În plus, FOLDO va oferi vizitatorilor un discount de 20% pentru orice produs achiziționat până la 1 noiembrie.

FOLDO își expune portofoliul alături de peste 300 de producători, importatori și distribuitori de mobilă, echipamente și accesorii din România, dar și din alte țări, precum Germania, Polonia, Italia, Spania, China, Danemarca,  Republica Moldova, Turcia și Ucraina, fiind cel mai mare eveniment de profil din țară.

Colectia Geometric Color

Catalogul Foldo şi Pagina de Facebook FOLDO

Standul  FOLDO, 34B,  este situat în Pavilionul C5, din Centrul Expozițional ROMEXPO, și este deschis publicului în perioada  19 – 23 septembrie 2015.

FOLDO este un start-up 100% românesc, născut din dorinţa unui designer român de a obţine încăperi eco multifuncţionale. De la taburet, fotolii, canapele şi lămpi, până la mini puzzle-uri tridimensionale, proiectul FOLDO vine cu o abordare constructivă care îţi provoacă spiritul eco şi imaginaţia. Fiind concepute exclusiv din carton, produsele FOLDO sunt 100% biodegradabile. Uşor de transportat şi asamblat, produsele FOLDO vin sub forma unui kit slim care se poate asambla element cu element, fără adeziv, fără cleme, şuruburi sau unelte speciale.

BIFE-SIM – Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii este organizat de ROMEXPO și co-organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR, Camerele de Comerț și Industrie din România și EUROEXPO, iar Partener este Asociația Clubul Român de Mobilă – ACRM.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *