Fiskars lansează fierăstrăul Fiskars Xtract (P)

Foto 3Fiskars, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de produse de larg consum pentru locuinţă, grădină şi activităţi în aer liber, lansează fierăstrăul Fiskars Xtract care completează perfect gama topoarele Fiskars Xseries pentru tăierea şi curăţarea lemnului verde.

Complet retractabil şi dotat cu o agăţătoare de curea uşor de mânuit, fierăstrăul este sigur şi uşor de păstrat la îndemână atunci când ai treabă în grădină. Sunt disponibile trei modele de fierăstraie Fiskars Xtract, mic şi mare pentru grădină şi un al treilea de tâmplărie, toate trei având lamă puternică şi un mâner foarte ergonomic.

Caracteristici unice ale Fierăstrăul Fiskars Xtract

• Disponibil în variante de lungime a lamei de 255 mm (capacitate de tăiere de până la 120 mm) şi 160 mm pentru fierăstrăul mic de grădină şi fierăstrăul de tâmplărie.

• Designul foarte eficient al lamei permite tăierea în sensul de tragere (fierăstrăul de tâmplărie are dinţi mai fini pentru tăierea bucăţilor şi a panourilor de lemn)

• Agăţătoare de curea uşor de mânuit pentru portabilitate în siguranţă atunci când lama este retractată (agăţătoarea de curea se retrage perfect în mâner atunci când lama este extinsă).

• Rotiţa de blocare opreşte lama în loc în mod ferm şi sigur fie că este retractată, fie extinsă.

• Mânerul SoftGrip garantează priză sigură şi confort la utilizare.

• Protecţia pentru degete previne alunecarea acestora accidental spre lamă în timpul utilizării.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *