fediyma – European Federation of DIY Manufacturers se transformă în HIMA – Home Improvement Manufacturers Association

După 20 de ani de operațiuni de succes, astăzi, 27 februarie 2020, este ultima zi pentru fediyma – European Federation of DIY Manufacturers sau Federația Europeană a Producătorilor DIY – cu această denumire, începând de acum numindu-se HIMA – Home Improvement Manufacturers Association sau Asociația Producătorilor de Îmbunătățire a Locuinței – cu o misiune extinsă pe care și-o asumă în această industrie.

HIMA este o rețea internațională de peste 1.000 de furnizori și producători de produse pentru îmbunătățirea casei, DIY, grădinărit, materiale de construcție, mobilier și accesorii din întreaga lume.

Industria de Home Improvement a suferit o transformare pe parcursul ultimului deceniu. Piața se dezvoltă rapid și producătorii trebuie să se adapteze noilor schimbări demografice, atitudinii și preferințelor consumatorilor. Realitatea este că afacerea devine mai complexă, la o viteză mai mare.

Pentru a crea un mediu potrivit organizațiilor pentru a se pregăti pentru următorului nivel de schimbare și complexitate, HIMA a decis să implementeze o nouă strategie. „Le dăm posibilitatea membrilor să facă față viitorului” este misiunea asociației care se bazează pe trei piloni: networking, cunoștințe și lobby.

HIMA se va concentra pe implicarea membrilor, oferirea de activități și inițiative care sunt de natură strategică și focusate pe provocările viitoare din întreaga lume. Continuăm să ne extindem și să ne adaptăm serviciile pentru membri, astfel încât să oferim o gamă largă de date de piață, să dezvoltăm calitatea evenimentelor de networking, așa cum am făcut cu Global DIY Summit, reprezentăm interesele industriei la nivel internațional, pe lângă alte proiecte care vor dezvolta vizibilitatea noastră în cadrul industriei. Ca un rezultat al acestor inițiative, ne așteptăm la o expansiune considerabilă la nivel internațional a asociației noastre în următorii ani”, a declarat Reinhard Wolff, Președinte al HIMA.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *