ELVILA propune câteva idei de amenajări pentru un living confortabil şi relaxant

ELVILA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, face câteva recomandări pentru a obţine o ambianţă ideală în casă şi propune câteva idei pentru amenajarea livingului.

În living este locul unde se adună întreagă familie, fie pentru a se relaxa uitânduse la un film sau o emisiune, pentru a citi sau pentru a lua masa. Acest spaţiu trebuie ofere o atmosfera relaxantă şi deconectantă, fie confortabil şi suficient de versatil pentru orice familie.

De aceea, este recomandat mobilierul de living ne dea o stare de bine, fie primitor, confortabil şi spaţios. Iată recomandările făcute de ELVILA:

Mai mult spaţiu cu ajutorul mobilierului deschis la culoare

Nu îţi încarca livingul cu mobilier mult, masiv sau închis la culoare. Soluţia optimă pentru amenajarea unui astfel de living este mobila minimalistă, în culori deschise care să dea senzaţia de extra spaţiu. Culorile deschise vor conferi şi lumină camerei. Vă puteţi juca cu accesorii şi puteţi folosi culori contrastante.

De asemenea, zugrăvirea pereţilor în culori deschise, precum şi alegerea unor draperii lungi, care să adauge înălţime camerei, vor pune mai bine în valoare lumina naturală şi vor crea o atmosferă de relaxare şi confort.

Elvila vă recomandă Mobilierul de living Elite, finisaj crem, cu un design clasic şi elegant. Acest tip de mobilier este uşor de integrat în locuinţele de tip apartament sau garsonieră. Mobilierul pentru living Elite este alegerea ideală pentru ca locul de servit cina să fie încărcat de prestanţă şi elegantă.

Elvila

În cazul unui living modern puteţi opta pentru Biblioteca Malaga, finisaj stejar sonoma cu kaki. Nu aveţi nevoie de un spaţiu generos pentru o astfel de bibliotecă.

Ţineţi cont de stilul dorit

Dacă sunteţi iubitor al stilului clasic, aveţi nevoie de un spaţiu generos pentru o biblioteca mare, fotolii şi canapele din piele. Este de preferat ca mobilierul masiv care fie pus în valoare şi nu sufoce camera.

Un alt element specific stilului clasic este amenajarea unui living cu loc de servit cafeaua sau ceaiul. În acest caz recomandarea specialiştilor de la Elvila este Biblioteca Britania cu Măsuţă de cafea Colibri.

În cazul în care nu dispuneţi de spaţiu foarte mare puteţi opta pentru Biblioteca Spring. Are un design modern şi fresh, fiind potrivită celor îşi doresc un model deosebit. Culoarea acestei biblioteci este curajoasă şi dinamică, dar în acelaşi timp potrivită pentru a fi introdusă în decor.

Nu neglijaţi decoraţiunile

Decoraţiunile sunt cele care dau un plus de culoare şi personalitate locuinţei. În living, acestea sunt cu atât mai importante cu cât există mai multe spaţii pe care trebuie le umpleţi.

Perne colorate, pentru canapea sau colţar. Indiferent ai o canapea de două locuri sau un colţar extensibil şi spaţios, câteva perne decorative de la Elvila vor înfrumuseţa livingul, vor adaugă culoare şi pot echilibra stilurile de design.

Draperiile, perdelele şi covoarele sunt elemente care întregesc amenajarea unui living practic şi funcţional.

Elvila

Elvila rămâne unul din cele mai cunoscute branduri de mobilier din România, venind permanent în întâmpinarea clienţilor săi cu produse noi, moderne, inovatoare, dar şi cu preţuri cât mai accesibile si oferte speciale.

Clienţii pot achiziţiona produse de mobilier pentru casă din magazinul online www.elvila.ro sau din unul dintre cele 15 magazine deschise în Alexandria, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Beiuş, Brad, Botoşani, Braşov, Cluj,Constanţa, Focşani, Iaşi, Mizil, Oradea, Ploieşti.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *