Compania Decora va participa ca expozant în cadrul târgului Domotex Hanovra 2019 (10 – 14 ianuarie)

Decora, unul dintre cei mai importanți producători europeni de accesorii pentru pardoseli, va participa ca expozant în cadrul târgului Domotex Hanovra 2019 (10 – 14 ianuarie), cel mai mare eveniment expozițional din Europa dedicat pieței de pardoseli și de design interior.

Decora

Compania poloneză Decora SA, lider printre producătorii de accesorii de pardoseli din Europa, prezentă și pe piața din România, va fi unul dintre expozanții Domotex 2019 prin marca Arbiton, un brand cu notorietate, cu un produs nou și revoluționar pentru amenajarea pardoselii.

Lansare gamă Amaron Concrete Design

În cadrul târgului Domotex 2019, Decora va lansa gama Amaron Concrete Design, parte din noua colecție de pardoseli rigide cu HD Mineral Core, care va avea cea mai mare dimensiune de placă pentru montaj flotant (cu sistem click) din piața de pardoseli.

Lansată în primăvara lui 2018, tehnologia HD Mineral Core a fost introdusă cu succes de Decora în multe țări din Europa. „Datorită decorurilor de lemn foarte reușite, colecțiile Amaron și Liberal au cucerit repede inimile clienților din Italia, Slovacia, Polonia, Slovenia și alte țări. Pardoseala pe bază de rocă minerală cu densitate mare (High Density Mineral Core) este recunoscută pentru caracteristicile tehnice superioare cum ar fi durabilitatea și stabilitatea dimensională”, a precizat Monica Obeada, General Manager South Europe Decora SA.

În fiecare an, Decora verifică sute de produse din gama de pardoseli de la cei mai mari producători din această piață pentru a dezvolta permanent portofoliul de accesorii și a oferi soluții și sisteme performanțe (substrat pentru pardoseli).

Noutățile Arbiton

La ediția Domotex 2019, Decora va prezenta soluțiile Arbiton cu adevărat revoluționare pentru izolarea acustică, produse pe bază de poliuretan cu minerale, care vor completa gama profesională existentă în portofoliu.

Arbiton este, de asemenea, un mare jucător pe piața de plinte pentru pardoseli. Decora analizează în propriul studio de design tendințele, schimbările în preferințele și cerințelor consumatorilor în ceea ce privește decorurile pentru pardoseli și accesoriile aferente.

Echipa Arbiton Floor Expert va așteaptă în perioada 11 – 14 ianuarie 2019 la Domotex, Hall 013, stand C17. Mai multe detalii despre eveniment pe www.domotex.de.

Domotex

DOMOTEX HANNOVER prezintă în fiecare an cele mai recente tendințe și inovații în piața de pardoseli și de design interior. Cu un număr de 1.400 de expozanți și 45.000 de vizitatori, evenimentul anual DOMOTEX HANNOVER este locul unde companiile își pot prezenta produsele unui public de profesioniști din retail, specialiștilor din industrie, arhitecților și designerilor de interior.

Decora

Cu o experiență de 25 de ani, Decora SA este unul dintre cei mai mari producători de accesorii pentru pardoseli și decorațiuni pentru ferestre și pereți din Europa, ce oferă peste 20.000 de articole si este prezent în 55 de țări de pe 5 continente.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *