Consiliul Concurenţei analizează preluarea activelor Magnetti Building S.R.L de Grupul Baupartner

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care activitatea de producţie şi comercializare de prefabricate din beton a Magnetti Building S.R.L este preluată de Grupul Baupartner, prin intermediul a două companii Bauelemente Reinvest S.R.L. şi Bauelemente S.R.L.

Consiliul ConcurenţeiBauelemente Reinvest S.R.L. activează în domeniul de holding, iar Bauelemente S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor din beton pentru construcţii.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea de observaţii şi puncte de vedere referitoare la modul în care concentrarea economică, ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa pe piaţă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Consiliul Concurenţei analizează preluarea activelor Magnetti Building S.R.L de Grupul Baupartner

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.