Compania GEZE, prezentă la târgul FENSTERBAU FRONTALE 2016

Compania GEZE prezintă anul acesta, în cadrul celui mai mare târg de construcții, Fensterbau Frontale (16 – 19 martie 2016) de la Nuremberg, soluții inovatoare care îmbunătățesc semnificativ spațiile rezidențiale şi de birouri din clădirile moderne, făcându-le mai sigure, prin gruparea lor în trei categorii: soluții profesionale, rezidențiale şi de service.

Acestea includ noi soluții de interfață pentru integrarea produselor în standardele de comunicare folosite pentru sistemul tehnologic al clădirilor (KNX şi BACnet), precum şi pentru tehnologia ferestrelor, a sistemelor automate de uşi, tehnologia pentru uşi şi servicii de mentenanță, cum ar fi software-ul pentru îmbunătățirea planificării siguranței.

GEZE prezintă două module de interfață pentru rețelele inteligente de construcție, care pot fi uşor integrate ȋn protocoalele KNX şi BACnet.

Ȋn domeniul tehnologiei pentru ferestre, modulul de interfață al casetei IQ KNX permite controlul, ventilația naturală şi încorporarea directă a unităților de ferestrele GEZE IQ ȋn sistemele de construcție KNX.

Noul modul de interfață IO 420 este cheia pentru “clădirile inteligente”, toate componentele sistemului fiind interconectate ȋntr-o rețea. Acest lucru ȋnseamnă că sistemele de uşi, tehnologia de ventilație şi RWA (sisteme de evacuare a fumului şi a căldurii), precum şi sistemele de securitate (de exemplu, sisteme de control al ieşirilor de urgență) pot fi integrate în sistemul de management al clădirii prin intermediul protocolului mondial de comunicare deschisă, BACnet.

Amortizorul pentru uşă GEZEActiveStop, premiat la German Design Award 20...Ȋn domeniul tehnologiei pentru uşi, GEZE prezintă două soluții cu caracteristici de siguranță remarcabile.

O nouă versiune a sistemului de uşi automate Powerturn pentru uşi deosebit de mari şi grele este prezentată ca parte a unei soluții de sistem, în colaborare cu alte sisteme şi produse, cum ar fi sistemul de blocare electronică IQ AUT, sistemul de comandă a uşii de evacuare TZ 320 şi sistemul de blocare a uşilor de evacuare FTV 320.

Sistemele IST (filială GEZE) au adaugat noul vector electric A4000 ȋn portofoliul de produse. Avantajele specifice includ deschiderea silențioasă a uşilor, precum şi eliberarea ȋn siguranță a dispozitivului de blocare chiar şi atunci când se află sub presiune mare, fără a fi nevoie de electronice suplimentare. De asemenea, s-au păstrat dimensiunile tipice compacte IST, oferind noi opțiuni de design şi garantând un nivel ridicat de planificare a siguranței.

Soluții rezidențiale: combinația perfectă ȋntre putere, confort şi design

Punctul forte ȋn sectorul soluțiilor rezidențiale este amortizorul pentru uşi GEZE ActiveStop. Acesta oferă un nivel mult mai mare de confort şi sentimentul de spațiu mai larg. GEZE ActiveStop poate să oprească cu uşurință uşile, să le ȋnchidă ȋn linişte sau să le țină deschise şi se instalează foarte uşor. De asemenea, se potriveşte aproape orcărei uşi standard, fiind o soluție adaptabilă ȋn funcție de nevoile dvs. şi ale spațiului. O altă ȋmbunătățire ȋn sectorul rezidențial este gama extinsă de sisteme manuale de uşi glisante, cum ar fi noul sistem Levolan 120. Aspectul discret, structura modulară şi comoditatea de instalare sunt caracteristicile sale cheie.

Fie că este vorba de modul rapid de instalare sau de asistența de planificare, GEZE este specializat ȋn furnizarea de servicii personalizate. Accentul ȋn acest domeniu este pus pe suportul global ȋn construirea sistemelor de management ȋn cadrul unui proiect – de la instalare, ȋntreținere şi reparații, până la modernizarea sistemelor existente. Beneficiile pentru planificatori includ noi soluții de software care să asigure o planificare convenabilă şi de ȋncredere ȋncă de la faza inițială de proiectare.

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă. În prezent, grupul deține 28 de subsidiare la nivel mondial și peste 2.500 de angajati. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro.

GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sisteme de ferestre și de ventilare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *