CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă, oferă posibilitatea de a comanda produsele de acasă

CESAROM, leaderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă, s-a adaptat rapid la contextul social actual și oferă românilor posibilitatea de a comanda online plăcile ceramice fabricate la Cluj-Napoca.

cesarom

Inițiativa companiei Lasselsberger Ceramics România, deţinătorul brandului CESAROM, are ca scop și susținerea magazinelor de materiale de construcții în această perioadă în care clienții nu se pot deplasa la punctele de vânzare clasice.

Astfel, clienții își pot selecta online de pe cesarom.ro produsele dorite, urmând ca lista de gresie şi faianţă necesare să fie direcționată de către echipa CESAROM către partenerii săi, care oferă și posibilitatea livrării la domiciliu. Totodată, clienții beneficiază de un calculator online de plăci ceramice pentru a-și calcula cantitățile necesare, precum și de consultanță telefonică din partea partenerilor companiei.

Potrivit companiei, în contextul restricțiilor actuale, din ce în ce mai mulți români profită de timpul petrecut acasă pentru a-și renova locuințele sau pentru a derula mici proiecte de reparații. Astfel, soluția de comandă online va facilita accesul clienților la plăcile ceramice CESAROM, prin intermediul partenerilor din întreaga țară.

Totodată, alâturi de alte companii implicate în industria construcţiilor, susţinem introducerea opțiunii de cumpărături de materiale de construcții în declarația pe propria răspundere privind motivele deplasării, ca o soluție de sprijin a uneia dintre cele mai importante industrii din România. În cazul plăcilor ceramice, magazinele de bricolaj și cele specializate rămân punctele principale de vânzare pentru acest tip de produse”,   a declarat Petrișor Grindeanu, Director General al SANEX S.A.

cesarom

CESAROM

CESAROM®, leaderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de aproape 60 de ani. CESAROM® se produce în fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, leader în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,240 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă, oferă posibilitatea de a comanda produsele de acasă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.