Bosch oferă 5 ani garanție pentru centralele cu condensare

Bosch lansează campania Bosch Protecție Plus pentru clienții care achiziționează orice model de centrală din gama Bosch Condens, de la 22 kW la 98 kW. 

Bosch Condens 3000

Astfel, până pe 30 martie 2015, clienții au posibilitatea de a extinde garanția de la 2 ani la 5 ani pentru centralele din gama Condens 2000W, Condens 3000W, Condens 5000W şi Condens 7000W, începând cu data punerii în funcţiune a centralei termice sau în maxi­mum 66 de luni de la data achiziţionării acesteia.

Centralele cu condensare Bosch îndeplinesc cele mai exigente aşteptări ale utilizatorilor săi, fiind soluţii de încălzire cu o eficienţă energetică ridicată şi consum minim de gaz. Tehnologia cu con­densare presupune valorificarea căldurii conţinute în gazele de ardere, sistemul reuşind astfel să atingă un grad de utilizare a energiei de până la 110%.

Achiziţionând o centrală cu condensare Bosch, clienții vor beneficia atât de cea mai nouă tehnologie, cât și de posibilitatea de a alege un sistem promovat de viitoarea reglementare legislativă privind eficienţa energetică a echipamentelor de încălzire: directiva Ecodesign (ErP). Această directivă definește cerințele minime privind eficiența energetică a echipamentelor de încălzire și preparare a apei calde menajere.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. În anul fiscal 2013, cei aproape 281.000 de angajaţi au generat vânzări de 46,1 miliarde de euro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Bosch oferă 5 ani garanție pentru centralele cu condensare

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.