Accesoriile inteligente de mobilier de la Bodnar dau un refresh pieței de profil

Bodnar, o afacere locală din domeniul accesoriilor de mobilier, începută în Arad în 2002, este astăzi una dintre cele mai importante companii din domeniu la nivel național, în portofoliul acesteia regăsindu-se o parte dintre cei mai apreciați furnizori din lume: SISO (Danemarca), Sugatsune (Japonia), Menage Y Confort (Spania), King Slide (Taiwan), Viefe (Spania), Tanos (Germania) Tremco Illbruck (UK).

BodnarCu o ofertă de produse atractivă, ce acoperă toată țara printr-o rețea extinsă de distribuitori, compania Bodnar propune pieței de profil o gamă extinsă de accesorii de mobilă și feronerie, care are la bază două caracteristici esențiale: calitatea și garanția produselor.

În plus, compania mizează și pe inovație, care se regăsește în produsele moderne și inedite pe care le pune la dispoziția clienților: de la clasicele glisiere, balamale și mânere, până la cele mai complexe sisteme cu amortizare și accesorii pentru sticlă.

„Mizăm pe calitate și inovație, aceștia sunt factorii principali de care ținem cont atunci când ne alegem colaboratorii. Asta pentru că atât designerii, tâmplarii, cât și pasionații de bricolaj știu cât de importante sunt accesoriile  pentru realizarea unui mobilier perfect din punct de vedere funcțional și estetic. Iar noi suntem aici să le oferim exact ceea ce își doresc, dar și să le anticipăm nevoile și să aducem pe piața din România cele mai inovatoare accesorii pentru mobilier.” a declarat Adrian Bodnar, Director General Bodnar.

Tehnologie inteligentă și mecanisme revoluționare

Lacat cu Bluetooth E-PAD

Ce poate fi mai eficient decât un lacăt conectat la smartphone?

E-PAD este compatibil cu majoritatea dispozitivelor Android și iOS, e ușor de utilizat, cu ajutorul unei aplicații disponibile în App Store sau Google Play, și nu va mai trebui să vă faceți griji că ați pierdut cheile sau ați uitat combinația.

Dispozitivul poate fi setat să se deschidă automat atunci când telefonul se află în apropierea lui, fără a fi necesară vreo altă acțiune.

Mecanism ridicare ușă pentru dulapuri suspendate EZS-ELAN

Drintre cele mai recente inovații, compania Bodnar propune un mecanism care îmbină perfect tehnologia japoneză cu designul minimalist al celor de la Sugatsune: Lapconul EZS Elan. Acesta face parte din gama celor mai performante și rezistente mecanisme de ridicare asistată a usilor pentru dulapurile suspendate, cu oprire în orice punct.

Aceleași caracteristici de calitate se regăsesc pe pagina produselor de acest fel.

Suport priză trecere cablu Mambo/ Punta

Un produs fără de care ar fi dificilă organizarea clean și decongestionarea cablurilor de acasă ori de la birou, este suportul pentru trecere cabluri Mambo/Punta. Acesta vine cu o unitate electrica incorporata, formata din prize, USB-uri, Lan și HDMI – practic, cuprinzând toate formele de tehnologie folosite azi.

Toate produsele Bodnar le puteti găsi pe www.shop.bodnar.eu.

Bodnar

Compania Bodnar se remarcă atât prin diversitatea și calitatea produselor de feronerie comercializate, cât și prin consultanță directă, comunicare eficientă cu clientul, livrare rapidă a comenzilor și consiliere tehnică pentru montarea sistemelor cu o complexitate ridicată. În portofoliul Bodnar se regăsește o gamă variată de produse, disponibile în showroomul din Arad, online pe shop.bodnar.eu și prin intermediul distribuitorilor naționali.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *