Ariston Thermo România lansează noua gamă de centrale termice One

Ariston Thermo România, liderul pieţei locale de centrale termice şi boilere electrice, a lansat noua gamă de produse One, formată din trei modele de centrale termice pe gaz – Alteas One, Genus One și Clas One.

AristonCele trei modele din gama One dispun de puteri de 24-30-35 KW, fiind astfel potrivite pentru o categorie largă de clienți, au un design elegant și o performanță ce asigură reducerea substanțială a consumului de gaz. One aduce pe piața locală și o noutate prin introducerea modelului Alteas One, model ȋncadrat ȋn clasa energetică A+, datorită accesoriului de termoreglare Cube și a aplicației Ariston NET integrate.

Prin lansarea Alteas One ne dorim să oferim clienților noștri un control cȃt mai mare asupra funcțiilor centralei termice. Am observat, ȋn ultimii ani, o cerere tot mai mare pentru produse inteligente, ce pot fi controlate de la distanță. Astfel, Alteas One poate fi conectată direct la rețeaua WiFi, iar cu ajutorul aplicației Ariston Net și a accesoriului de termoreglare Cube, care vine inclus in pachetul centralei, poate fi controlată ușor de pe orice dispozitiv, atingȃnd performanțe ridicate și, ȋn acest fel, ȋncadrȃndu-se ȋn clasa energetica A+, cea mai bună din categoria sa”, a declarat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Potrivit afirmațiilor companiei, noua gamă răspunde cerințelor pieței cu privire la confort, durabilitate, eficiență și conectivitate. Ȋn plus, cele trei modele dispun de funcții inteligente care oferă un consum scăzut și performanțe ridicate. Printre acestea se numără cea de AUTODIAGNOZĂ, CONFORT și AUTO.

De asemenea, noile modele oferă și un sistem de control al aprinderii ce poate auto-detecta tipul de gaz și debitul acestuia, oferind încălzire constantă, control avansat și performanțe în orice condiții, dar și un nou schimbător de căldură, XtraTech, patentat Ariston, realizat din oțel-inox, conceput pentru a garanta un grad ridicat de anduranță pe întreaga sa durată de viață.

Un alt element pe care Ariston pune accent este garanția produselor. Astfel, noile modele One oferă garanție de până la 7 ani, cea mai mare din categoria sa, conferind astfel siguranța și confortul de care clientul are nevoie pentru o perioadă îndelungată.

Potrivit unui studiu realizat de Ariston Thermo Romȃnia ȋn acest an, piața locală de central termice este tot mai mult dominată de ȋnlocuirea echipamentelor de ȋncălzire. Dacă la prima achiziție clienții sunt interesați cu precădere de detalii precum silențiozitate sau ȋncălzirea rapidă a apei calde menajere, ȋn cazul ȋnlocuirii, conectivitatea, reducerea consumului și serviciile post-vȃnzare sunt principalele criterii de cumpărare. Tocmai din acest motiv, noua noastră gamă răspunde cerințelor actuale ale pieței“, a mai spus Cătălin Drăguleanu.

În ultimii 5 ani, piața de ȋnlocuire a centralelor termice a crescut treptat, ajungȃnd la aproximativ 35% din totalul vȃnzărilor. Dacă ȋn trecut majoritatea cumpărătorilor era reprezentată de gospodării la prima achiziție, de cele mai multe ori debranșate de la sistemul centralizat de ȋncălzire, astăzi piața este susținută de clienți care au instalat pentru prima dată o centrală termică ȋn urmă cu 10- 15 ani și suntdeja la cea de-a doua achiziție. De asemenea, un procent destul de important este reprezentat și de proiectele rezidențiale, segment aflat într-o creștere accelerată.”

Am observat, în ultima perioadă, un trend pozitiv al pieței care se datorează atât faptului că am ajuns în perioada de înlocuire a centralelor montate acum 10-15 ani, cât și dezvoltării de proiecte rezidențiale în zone importante din țară. Ne așteptăm ca această creștere să continue și în perioada următoare, deoarece înlocuirile de echipamente de încălzire vor fi din ce în ce mai multe, dar luăm în calcul și extinderea rețelei de gaz din zonele rurale, care automat va aduce un val de noi clienți”, a continuat Cătălin Drăguleanu reprezentantul Ariston Thermo România.

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaţionali în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale şi de pardoseală, convenţionale şi în condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux şi Elco, boilere electrice şi indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiţionat şi panouri solare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, mobilier, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *