Ariston – prima opţiune a românilor pe piaţa locală a sistemelor de încălzire

Ariston a fost desemnat de către consumatorii români brandul de centrale termice şi boilere cu cel mai bun raport calitate-preţ şi cea mai bună experienţă de cumpărare, în urma studiului de piață Best Buy Award.

Ariston - Best Buy AwardAriston Thermo România a primit prestigioasa medalie ”Best Buy Award – No. 1 – best price quality ratio” la categoria “Sisteme de încălzire şi tehnologie termică în general”, pentru perioada 2015/2016.

Obţinerea medaliei Best Buy Award confirmă, încă o dată, că produsele Ariston sunt principala alegere în ceea ce priveşte sistemul individual de încălzire al românilor de peste 12 ani. Astfel, ICERTIAS, alături de alte companii de cercetare de piaţă, precum TNS sau BRG, a subliniat, încă o dată, poziţia dominantă mărcii Ariston, dar si calitatea, durabilitatea şi raportul corect al preţului pentru produsele noastre”, a afirmat Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România.

Studiul Best Buy Award România 2015/2016 a fost realizat de către organizaţia elveţiană ICERTIAS – International Certification Association (www.icertias.com) în luna februarie 2015, pe un eşantion relevant de 1.200 de respondenţi (profesionişti din domeniul construcţiilor şi persoane interesate de activităţi de DIY (do-it-yourself) din România – exclusiv utilizatori de Internet). Organizaţia măsoară nivelul de experienţă şi satisfacţie al cetăţenilor cu privire la raportul calitate-preţ al produselor şi serviciilor regăsite pe piaţă.

Subiecţii participanţi la studiul desfăşurat în România au fost rugaţi să răspundă on-line (folosind metoda CAWI – DEEPMA) unui set de întrebări privind satisfacţia vis-a-vis de brandurile din piaţa de termotehnică.

Întrebările au avut un caracter deschis, adică respondenţilor nu li s-au pus în prealabil la dispoziţie mai multe răspunsuri alternative din care să poată alege. Aceştia au putut preciza în mod liber numele oricărui producător sau furnizor care, potrivit experienţei lor personale, oferă cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţă.

La întrebarea “Specificaţi numele producătorului pentru sisteme şi produse de încălzire şi tehnologii termice în general,  care, în România, oferă cel mai bun raport calitate – preţ“, majoritatea persoanelor chestionate a răspuns „Ariston”.

Ariston a primit medalia “Best Buy Award – No. 1 – best price quality ratio”, având cel mai mare număr de voturi din partea consumatorilor români pentru cel mai bun raport calitate-preţ la categoria din care face parte.

Recunoaşterea primită din partea consumatorilor români ne demostrează că, alături de produsele inovatoare pe care le punem la dispoziţia acestora, Ariston oferă şi o bună experienţă de cumpărare datorată reţelei largi de parteneri din întreaga ţară. În plus, mulţumirea clienţilor noştri este dată şi de reţeaua de service ce poate răspunde eficient şi într-un timp scurt solicitărilor primite”, a mai spus Cătălin Drăguleanu.

Pe piaţa din România, ICERTIAS a realizat în acest an cel de-al doilea studiu “Best Buy Award”, cel din acest an fiind primul axat şi pe piaţa de construcţii, în general, şi pe cea de încălzire şi tehnlogie termică, în special.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Ariston – prima opţiune a românilor pe piaţa locală a sistemelor de încălzire

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.