AdePlast a produs un milion de tone de adezivi și mortare uscate în fabrica de la Ploiești, în șapte ani

AdePlast, unul dintre cei mai importanţi producători locali de materiale de construcţii, a produs, în perioada septembrie 2008 – iunie 2014, în fabrica de adezivi şi mortare uscate de pe platforma din Ploieşti, peste un milion de tone de produs finit, reprezentând aproape 34 de milioane de saci, la o capacitate de producţie instalată de 450.000 tone pe an, au anunţat reprezentanţi ai companiei.

logo-ADEPLAST-Fabrica de adezivi şi mortare uscate de pe platforma industrială de la Ploieşti a fost inaugurată în septembrie 2008, după o primă investiţie de aproximativ 20 milioane de euro. Ulterior, au fost investite aici alte câteva milioane de euro pentru creşterea şi diversificarea capacităţii de producţie şi modernizarea fabricii.

AdePlast a înregistrat, în primele trei luni ale anului, o cifră de afaceri de 47,2 milioane de lei, în creştere cu 65% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Dincolo de cantitatea impresionantă de material produs pe platforma din Ploieşti şi vândut către români, bulgari, moldoveni, greci, libanezi sau chiar italieni, este foarte important pentru noi numărul mic, aproape insignificant, de erori de calitate care s-au întors către AdePlast. Este o performanţă neegalată încă pe această piaţă.

Când fac contabilitatea la ce am produs aici, realizez că planul nostru investiţional pentru dezvoltare şi inaugurarea fabricilor din anii trecuţi, de pe cele trei platforme industriale, nu au fost proiecte ambiţioase, ci foarte realiste. Doar aplicând aceeaşi strategie de business, ne iese din calcule că şi fabricile de vopsea, inaugurate recent, vor înregistra performanţe asemănătoare”, arată Marcel Bărbuţ, CEO AdePlast.

AdePlast deţine trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

La Oradea, capacitatea de producţie este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea şi tencuieli decorative pe an şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă şi capacitatea de producţie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.

La Roman, AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi.

Sursa: Agerpres

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *