Descoperă soluții complete pentru viitorul în retail, la Expo Shop 2019 (9 – 11 octombrie 2019)

EXPO SHOP – singurul eveniment din România și din sud-estul Europei dedicat serviciilor pentru retail – revine cu o nouă ediție de amploare. Între 9 și 11 octombrie, cei mai renumiți producători și distributori internaționali de soluții complete pentru retail și-au dat întâlnire în pavilionul C1 de la Romexpo să prezinte tehnologii și echipamente de ultima oră. Agenda preliminară a Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, parte din evenimentul extins EXPO SHOP 2019, programată pentru data de 10 octombrie 2019, un proiect organizat de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu Romexpo.

Expoziție B2B unică, organizată de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro și Camera de Comerț și Industrie, EXPO SHOP este locul în care puteți experimenta LIVE cele mai noi tendințe din retail și ocazia ideală pentru stabilirea a noi parteneriate de afaceri.

EXPO SHOP

Doar la EXPO SHOP 2019, veţi putea descoperi și testa, într-un singur loc: mobilier de magazine şi sisteme de montare a produselor, sisteme de dispunere și comunicare vizuală, echipamente fiscale, sisteme de cantărire, măsură și control, sisteme de etichetare și marcare produse la raft, sisteme de iluminare, de refrigerare sau de securitate, pop marketing, software și tehnologii de retail, echipamente și servicii de curățenie, soluții de marketing experiential, echipamente pentru cash management, precum și echipamente pentru self-service și self-checkout.

Lista completă cu expozanți și poziționare standuri

Înregistrare online pentru vizitatori

Evenimente din cadrul EXPONSHOP 2019

În cadrul EXPO SHOP 2019 se vor desfășura și două evenimente interactive care va vor pune la curent cu cele mai noi tendințe din retail: Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions, programată pentru data de 10 octombrie 2019 și Conferința Francize la Raft, programată pentru data de 9 octombrie 2019.

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019

Companiile METRO Cash & Carry România – franciza LaDoiPași, ESSA Group, Orange România, Nielsen, Kooperativa 2.0, Syscom Digital și GRAPHTEC vor avea reprezentanți – speakeri în cadrul Conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, dedicată serviciilor, soluţiilor şi echipamentelor pentru retail, ce va avea loc în data de 10 octombrie 2019, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în pavilion C1 din cadrul centrului expozițional ROMEXPO.

Rețeta de creștere a unui business în inima comunității, Storelink – auditarea proceselor in-store, What’s next in retail – BIG Data, Cum să asiguri succesul în noua eră a economiei bazate pe informații digitale, Cum folosești LinkedIn și Instagram pentru a-ți promova business-ul, Interacțiunea digitală cu clienții și Tactici Online2Retail și Mobilierul viitorului în retail sunt câteva dintre temele celei de-a doua ediții a conferinței EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, organizată de publicația retail-FMCG.ro, în parteneriat cu compania Euroexpo.

Lista completă de speakeri confirmați până în acest moment, AICI.

Înregistrare și costuri conferință

Începând cu 12 august, puteți profita de următoarele oferte speciale pentru achiziționarea biletelor:

– Discount de 5% pentru 2 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 10% pentru 3 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie
– Discount de 15% pentru minimum 4 bilete achiziționate de persoane de la aceeași companie

Prețul întreg al unui bilet este de 79 de euro + TVA.

Înregistrare conferință

Detalii legate de pachetele de sponsorizare și de participarea la Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions 2019, la adresa de e-mail: 

revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Future Store

În plus, pe parcursul celor trei zile de expoziție, aveți oportunitatea să pășiți în Magazinul Viitorului. Într-o zonă special amenajată, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, denumită sugestiv “Future Store”, vor fi expuse tehnologii și servicii de ultima ora din industria de retail.

Înregistrare online pentru vizitatori

Save the date:

  • 9 – 11 Octombrie 2019 | Romexpo, Pavilion C1

Program vizitare:

  • 9 – 10 Octombrie, de la 10.00 la 18.00
  • 11 Octombrie, de la 10.00 la 16.00

Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *