Tranziția de la offline la online. Global DIY Summit – Ofertă early bird, disponibilă până pe 15 martie 2017

Cea de-a 5-a ediţie a evenimentului internaţional de DIY (bricolaj) Global DIY Summit va avea loc la Berlin, Germania, în perioada 8 – 9 iunie 2017. Mai mulți manageri de top din industria mondială de bricolaj şi-au rezervat deja locurile pentru acest eveniment, oferta early bird fiind disponibilă până la data de 15 martie 2017.

Global DIY SummitVânzarea produselor în magazinele clasice de tip Big Box își cam pierd relevanța, în timp ce alte canale și formate, cum ar fi e-commerce, m-commerce (cumpărături online cu ajutorul device-urilor mobile) sau showroom-urile și magazinele de specialitate de tip pop-up câștigă teren și devin din ce în ce mai relevante pentru consumatori.

Clienții nu mai doresc să facă cumpărături în magazinele mari, înconjurați de rafturi și mii de produse, conform celor mai recente studii. Prin urmare, magazinele clasice ale retailerilor trebuie să își regândească strategia și să ofere experiențe din ce în ce mai memorabile clienților.

Platformele de business nu sunt o noutate, însă, pentru a concura în era digitală, este necesar pentru orice tip de afacere să înțeleagă ce tip de platformă îi este utilă și apoi să regândească modul în care compania sa va efectua tranziția de la modelul de vânzare offline, la cel online.

Toate acestea şi multe altele vor fi dezbătute la cel mai mare eveniment DI din lume – Global DIY Summit 2017, care va avea ca motto în acest an:

“A New Era – A Glimpse into the Future of Home Improvement”

Evenimentul Global DIY Summit 2017 va avea loc la Berlin, Germania în incinta Maritim Hotel Berlin. Întregul program al Global DIY Summit, îl găsiţi aici: diysummit.org/programme.

Înregistrarea pentru a cincea ediție a evenimentului se poate face aici: diysummit.org/#tile_registration, iar de pe 22 noiembrie 2016 până pe 15 martie 2017 beneficiaţi de o reducere early bird de 20%. Detalii de cost, aici: diysummit.org/fees.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului Global DIY Summit.

Save your place for the best home improvement networking event taking place from 8 to 9 June 2017 in one of the most exciting and historical cities in the world… Berlin!

Early bird – Registration open for the 5th Global DIY Summit 2017!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Tranziția de la offline la online. Global DIY Summit – Ofertă early bird, disponibilă până pe 15 martie 2017
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.