În perioada 12 – 14 octombrie 2016, va avea loc evenimentul de bricolaj Taiwan Hardware Show

În perioada 12 – 14 octombrie 2016, va avea loc a 16-a ediţie a evenimentul B2B Taiwan Hardware Show 2016, un eveniment internaţional premium dedicat industriei de bricolaj. Evenimentul, organizat de către compania Kaigo Co, Ltd., are o zonă de expo în cadrul centrului expoziţional Greater Taichung International Expo Centre din Taichung, Taiwan.

Taiwan Hardware ShowTimp de trei zile, peste 28.000 de cumpărători internaționali și specialiști din industria hardware se vor reuni la cea de-a 16-a ediţie a evenimentului Taiwan Hardware Show (THS). Evenimentul va avea loc la Centrul International Expo Greater Taichung, unde vor putea fi vizionate cele mai noi produse hardware de înaltă tehnologie

Fiind cea mai importantă expoziţie hardware din Asia, audienţa Taiwan Hardware Show (THS) a crescut constant și se așteaptă să primească vizitatori din India, Iran, Malaezia, Singapore, Statele Unite ale Americii și multe alte țări. Cu aproximativ 400 de companii expozante şi o selecție a celor mai bune produse, expoziţia Taiwan Hardware Show (THS) va fi cea mai cuprinzătoare sursă de achiziții din industrie.

Dezvoltarea industrială rapidă din Asia a declanșat cererea pe scară largă în industria auto, construcții, electronică și alte zone economice înfloritoare. Cu o clasă de mijloc în ascensiune, regiunea a înregistrat o creștere puternică a cheltuielilor de consum de întreținere și reparații pentru uz casnic.

Cheltuielile pe piaţa de hardware la nivel mondial vor creşte la 1,100.2 miliarde de dolari în 2018, cu Asia Pacific drept cea mai activă piaţă.

Situat pe locul al treilea în ceea ce priveşte exportul de produse hardware la scară globală, Taiwan a devenit un centru de producţie ce aprovizionează cu materii prime de calitate, având o procesare de top dar și cercetare și dezvoltare a infrastructurii și a sistemelor de producție orientate spre inovare. Furnizor de produse de calitate cu prețuri competitive, Taiwan contribuie cu peste o cincime din necesarul de hardware de la nivel mondial. La Taiwan Hardware Show (THS) 2016 unii dintre cei mai buni producători de hardware, inventatori, distribuitori și furnizori vor oferi o experiență fructuoasă pentru cumpărători.

Considerat a fi singurul eveniment care aduce continuu inovații noi pentru piețele de hardware bazate pe consum, evenimentul Taiwan Hardware Show (THS) este setat să faciliteze noi tehnologii moderne, sisteme avansate cu dispozitive inteligente precum și o gamă de soluții hardware cu aplicații digitale și automate. Expoziţia se va desfăşura pe o suprafaţă de 17.571 mp, unde 2 săli vor fi pline cu produse care să corespundă standardelor internaționale de calitate.

„Cu mai multe produse, mai multe inovații și mai multe perspective disponibile pe piață, vizitatorii se pot preocupa de identificarea soluțiilor hardware în conformitate cu specificațiile, procesele de fabricație și calitatea de aplicare pe care și le doresc. Aceste preocupări critice de aprovizionare sunt puse la dispoziție numai de către companiile de încredere care sunt prezente la Taiwan Hardware Show (THS) 2016.”, a subliniat Dl Gerd Keim, Președinte al Kaigo Co, Ltd.

Pentru a facilita o vizită semnificativă la Taiwan Hardware Show (THS), Kaigo Co, organizatorul THS, a introdus pentru prima dată un „Program de subvenții pentru achiziții corporate”. Companiile din țările dezvoltate sunt obligate să aibă venituri anuale ale vânzărilor de minim 0,3 milioane de dolari în ultimii 3 ani, pentru a beneficia de programul de subvenții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » În perioada 12 – 14 octombrie 2016, va avea loc evenimentul de bricolaj Taiwan Hardware Show
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.