Stand dedicat produselor pentru construcții în cadrul târgului Fabricat în România

Standul dedicat produselor pentru construcții, coordonat de Asociatia Producătorilor de Materiale pentru Constructii din România (APMCR), este deschis în perioada 14 – 17 octombrie, in cadrul târgului Fabricat în România – împreună pentru afacerea ta, organizat de către ROMEXPO şi Camera de Comerț a României, un târg tehnic internațional și de tradiție.

1Standul dedicat produselor pentru construcții expune, pe o suprafață de 250 mp, noutăți din domeniu ale unor producători ce sunt considerați lideri de piață: ARCON, CELCO, FABRYO ATLAS PAINTS, MEGA DOOR, SUPRATHERM, dar  și ale unor IMM-uri reprezentative. Sunt de asemenea prezenți și producători de utilaje de mică mecanizare pentru construcții.

Evenimentul de la Romexpo București va avea în componența lui zone dedicate: TRANSLOGISTICA 2015, INVENTIKA, EXPOENERGIE, Salonul Cercetării. De asemenea, în paralel, se vor organiza multe alte evenimente conexe, simpozioane, seminarii, mese rotunde, precum și Forumul Inovării.

Despre ediția din acest an a Târgului Internațional Tehnic București, președintele APMCR, Claudiu Georgescu, a declarat: <<Revenirea în târg după 15 ani a conceptului “Fabricat în România” este, după mine, cel mai mare câștig al acestei ediții. Noi, producătorii, putem doar saluta inițiativa Romexpo și a Camerei de Comerț a României de a sublinia prin acest eveniment, că, în ciuda unor vicisitudini istorice, aceea “grămadă de fiare vechi“ este principalul contributor la PIB-ul României.

Ne bucură că și ramura noastră industrială, a produselor pentru construcții, greu încercată de criza economică, cu o scădere de 40% față de 2008, are putere să participe la un asemenea eveniment și își așteaptă vizitatorii cu noutăți, în concordanță cu cerințele zilelor noastre, cum ar fi produsele special concepute pentru case cu un consum mic de energie sau sistemele de instalații și canalizare ce pot fi introduse fără clasicele șanțuri.

Pentru restul de noutăți așteptăm vizitatorii pe toată durata târgului. Acest târg va fi și un prilej de a testa reacția mediului tehnic și a consumatorului final privind organizarea manifestărilor de acest fel toamna, așa cum sunt marile târguri specializate din vestul Europei. Sperăm la o ediție de succes, care să cimenteze parteneriatul de 18 ani al asociației noastre cu Romexpo >> a mai adăugat președintele APMCR.

APMCR este o asociaţie profesională constituită în 1997, membră a Consiliului European al Producătorilor de Materiale pentru Construcţii (CEPMC), ce reprezintă interesele comune ale membrilor săi, principalii producători de materiale pentru construcţii, în faţa autorităţilor publice, în raporturile cu instituţiile publice şi profesionale din ţară şi din străinătate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Stand dedicat produselor pentru construcții în cadrul târgului Fabricat în România

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.