Save The Date 29 – 30 iunie 2022: EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, expoziția dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening

În perioada 29 – 30 iunie 2022, va avea loc evenimentul internațional EXPO DIY 2022, sub conceptul Smart Green Home, o expoziție dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe soluții și produse ecologice. Expoziția va avea și o componentă aplicată prin intermediul B2B Meetings, platformă care programează întâlniri de business în cele două zile ale expoziției. Evenimentul EXPO DIY 2022, care se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, str. Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, este organizat de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Rezervă un stand până la data de 15 aprilie 2022 și beneficiezi de un discount de 10%.

EXPO DIY

Contextul actual legat de conflictul din Ucraina, care a generat întreruperi mari în lanțurile de aprovizionare pentru mai multe categorii de produse, în toate țarile din regiune, poate reprezenta pentru producătorii din nișa de DIY o oportunitate de a acoperi cererea din anumite piețe. În plus, odată cu anunțata strategie de a crește focusul pe surse energetice alternative, avem, de asemenea, o șansă în plus de a conștientiza nevoia de soluții și produse sustenabile, iar mai apoi de a accelera acest proces.

Acesta este motivul pentru care EXPO DIY 2022, prin conceptul său Smart Green Home, își propune să promoveze și să expună în cadrul expoziției cât mai multe produse și soluții ecologice, care contribuie deja la un viitor mult mai sustenabil, precum: panouri fotovoltaice, panouri solare, sisteme eoliene, pompe de căldură, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, sisteme de purificare aer – apă, soluții ecologice de izolare termică, sisteme de iluminat cu leduri, soluții smart home, alte elemente de eficiență energetică, sisteme de reciclare și alte produse ecologice.

Expozanți & vizitatori EXPO DIY 2022

Expoziția adună în cele două zile, în același loc, expozanți din România și din alte tări și specialiști din industrie precum:

 • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online),
 • directori de achiziții din companii de import și distribuție,
 • directori de marketing și vânzări din companii de import și distribuție,
 • proprietari de business,
 • top managers companii din domeniu

Înregistrare Vizitatori

Pe lângă furnizorii de produse și soluții ecologice, expozanții sunt și producători/ furnizori de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening cuprinzând categorii precum:

 • home & deco
 • home & garden
 • power tools
 • bricolaj
 • hardware
 • materiale de construcții și finisaje
 • instalații (apă, gaz, electrice)
 • produse electrice
 • echipamente de protecție si echipamente de siguranță
 • mobilă și accesorii
 • produse de menaj
 • produse din plastic etc

Începând de azi, 24 martie 2022 și până la data de 15 aprilie 2022, pentru expozanții EXPO DIY 2022 este disponibilă și o ofertă EARLY BIRD cu un discount de 10%:

Rezervă un stand până la data de 15 aprilie și beneficiezi de un discount de 10%

Mai multe detalii și oferte personalizate la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

B2B Meetings, o oportunitate de business în plus

final_orizontal

Pe parcursul celor două zile, în cadrul evenimentului EXPO DIY 2022, vor avea loc și întâlniri de business, programate anterior prin intermediul platformei B2B Meetings, dedicată produselor din categoriile DIY, Home Improvement & Gardening.

Întâlnirile dintre furnizorii de produse din categoriile DIY, Home Improvement și Gardening și buyeri se vor desfășura într-o zonă special amenajată din cadrul expoziției.

Ca buyer, odată înregistrat în platformă:
– vei avea acces la o paletă largă de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, care îți pot completa portofoliul de produse
– vei putea să selectezi produsele de care compania ta are nevoie;
– vei putea confirma și realiza gratuit întâlniri de business din confortul propriului birou sau în cadrul evenimentului dedicat EXPO DIY

Ca furnizor de servicii, odată înregistrat în platformă:
– vei putea să-ți prezinți și să-ți pui în valoare oferta de produse în fața potențialilor clienți – companii;
– după înregistrarea în platformă, bifează cel puțin planul de intalniri cu „1 intalnire”, pentru a continua înregistrarea. Nu se percepe nicio taxă/ fee în acest punct
– vei putea completa propriul profil cu informații relevante despre companie (domeniu, adresabilitate, website etc);
– vei putea încătrca prezentări, cataloage (în pdf) sau video-uri de prezentare (link YouTube, Vimeo);
– vei putea solicita, programa și desfășura întâlniri de business cu reprezentanți ai comercianțior prin intermediul platformei

Întâlnirile de business
– întâlnirile fizice se programează în cadrul evenimentului dedicat EXPO DIY (pe 19 si 30 iunie 2022), într-o zonă special amenajată
– întâlnirile online se programează la o dată și oră stabilite de comun acord, în funcție de disponibilitate.
– pentru întâlnirile online reprezentanții platformei B2B Meetings se ocupă de crearea link-ului de conectare (platforma Google Meet) și se asigură că întâlnirea se desfășoară în mod corespunzător.
– doar furnizorii pot solicita întâlniri comercianților, bifând în platformă companiile cu care doresc să se întâlnească
– se vor programa și desfășura doar acele întâlniri acceptate de buyerii comercianților
– la o întâlnire pot participa una sau mai multe persoane din fiecare companie;

Înregistrează-te în platforma B2B Meetings

Localizare eveniment EXPO DIY 2022

Evenimentul EXPO DIY 2022 se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, str. Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte și având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui aproximativ 51 de standuri, atât indoor cât și outdoor, și se întinde pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

Mai multe detalii la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

EXPO DIY 2022

EXPO DIY 2022 este un eveniment expozițional organizat de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *