„Săptămâna nZEB Constanța”, un eveniment Cluster Pro-nZEB, co-organizat de ZEBRO, va avea loc în perioada 17-19 Mai, la VIVO! Constanța

Evenimentul „Săptămâna nZEB Constanța” este un eveniment Cluster pRO nZEB, co-organizat de ZEBRO, destinat construcțiilor eficiente energetic și va avea loc în perioada 17 – 19 Mai. Este primul eveniment de anul acesta din categoria evenimentelor „Săptămâna nZEB” ce se va desfășura la VIVO! Constanța, în parcarea mall-ului.

Săptămâna nZEB Constanța

În perioada 17-19 Mai, la VIVO! Constanța, vizitatorii se vor bucura de:

  • Trei zile dedicate construcțiilor eficiente energetic
  • Zeci de specialiști în eficiență energetică pregătiți să îi întâmpine
  • Consiliere gratuită din partea specialiștilor pentru reducerea consumului de energie în locuințe
  • Prezentări la scenă ale speakerilor cu activitate relevantă în domeniul construcțiilor eficiente energetic, care pot fi vizionate pe un ecran mare
  • Demonstrații practice în zona comercială destinată soluțiilor nZEB

„Săptămâna nZEB” este un eveniment organizat pe parcursul mai multor zile, ce are ca obiectiv principal promovarea principiilor, soluțiilor și tehnologiilor pentru clădiri cu nivel ridicat de eficiență energetică.

Ediția de la Constanța este prima din acest an și cea de-a șaptea ediție destinată construcțiilor eficiente energetic, la care vor participa experți din domeniile construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, reprezentanți ai mediului academic și dezvoltatori imobiliari, care vor oferi gratuit consultanță publicul larg prezent.

Educarea publicului și crearea unui viitor sustenabil prin realizarea de construcții eficiente energetic sunt obiectivele pe termen lung ale desfășurării evenimentelor „Săptămâna nZEB” în orașele din România.

Expozanți în cadrul evenimentului

Expozanți în cadrul evenimentului vor fi mari producători de materiale de construcții, ferestre, tâmplărie, instalații de încălzire și răcire, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, pompe de căldură și panouri fotovoltaice, firme de montaj certificate, producători de case modulare din lemn, metal sau materiale de construcție alternative.

Vor fi prezenți în calitate de expozanți: nZEBshop, Celco, Rawlplug, Saint Gobain, Sistema Floor Heating, Metigla, Wienerberger, Ortosil, VilaEco, Meesenburg, Soudal, Wolf Group Sealing Solutions, Aido Construct, Mobi Park, Huntsman Building Solutions, Knauf Insulation, Menatwork, MM Therm, Izodom, Ecovent, Koncept Design, Miradex, Isogreen, Euro Art, Haus Energy, Nicomi etc.

„Săptămâna nZEB Constanța”

„Săptămâna nZEB Constanța” va avea loc în perioada 17-19 Mai, în parcarea VIVO! Constanța – Aurel Vlaicu 220.

Zona este ușor accesibilă prin intermediul transportului în comun, având acces la următoarele linii: Linia 43 MARITIMO, Linia 101 MARITIMO, Linia 1, Linia 44 și Linia 3B.

În Romania Caravana nZEB a pornit de la București în luna iulie 2021, urmând 5 evenimente cu impact crescător la Brașov, Iași și Cluj-Napoca în 2022, respectiv la Timișoara și București în 2023. Ultima Ediție a Săptămânii nZEB București 2023 a fost organizată de Clusterul Pro-nZEB împreună cu ZEBRO, iar la ediția din acest an de la Constanța continuă cu acest parteneriat.

Săptămâna nZEB este un eveniment organizat, pe parcursul mai multor zile, ce are ca obiectiv principal promovarea principiilor, soluțiilor și tehnologiilor pentru clădiri cu nivel ridicat de eficiență energetică.

ZEBRO

ZEBRO este o companie care prin intermediul inițiativelor derulate și a platformelor din portofoliul sãu își propune respectarea și promovarea noilor standarde din domeniul construcțiilor din România. ZEBRO furnizează soluții inovatoare pentru clădiri cu consum de energie aproape de zero (nZEB). Cu ajutorul platformelor și a inițiativelor sale, ZEBRO aduce sustenabilitatea în prim-planul industriei de construcții.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *