Romanian Retail Real Estate Forum 2018 (17 octombrie 2018) – un eveniment dedicat retailului cu focus pe real estate

Romanian Retail Real Estate Forum 2018, un eveniment anual dedicat tendințelor în piața locală de retail, cu focus pe real estate, organizat de GOVNET, va avea loc în acest an pe data de 17 octombrie 2018, la Hotel Intercontinental. Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului.

Romanian Retail Real Estate Forum 2018

Evenimentul va dezbate, în cadrul celei de a V-a ediţii, cele mai recente strategii de dezvoltare a retailului și inovațiile care crează un mediu comercial adecvat.

Ne confruntăm cu o schimbare fundamentală a obiceiurilor de cumpărare. Tendința de dezvoltare a retailului se îndepărtează de mall-urile tradiționale închise și se apropie foarte mult de formatele deschise precum supermarketurile sau magazinele de tip convenience, ce se integrează din ce în ce mai mult în dezvoltarea urbană modernă.

Organizat de GOVNET Conferences, evenimentul va reuni dezvoltatori imobiliari de proiecte de retail, manageri de shopping mall-uri, consultanţi în real estate, avocați specializați pe real estate, reprezentanţi ai unora dintre cele mai importante lanţuri de retail din România, ai instituţiilor financiare și ai autoritătilor de reglementare din sectorul de construcții.

Speakeri:

<> Dan Ostahie, CEO & Founder of Altex Romania

<> Razvan Gaita, Country Manager of Portico Investments

<> Roxana Dudau, heads the Real Estate & Energy Department of the Noerr Bucharest office

<> Tudor Popp, Managing Partner of REC immpuls

<> Raluca Crisan is CEO of Ceetrus Romania

<> Ruxandra Stoian, Key Account Manager – Retail & Hospitality CEE at Signify (the former Philips Lighting)

<> Alex Bratu, Country Manager for JYSK Romania

<> Andrei Pogonaru, CEO Veranda Mall

<> Gabriel Tomescu, CEO of BMF Grup

<> Antoniu Nituleasa, Country Manager Intersport

<> Alexandru Rusu, CEO of Doraly

<> Victor Ugron, Expansion Manager Pepco Retail

<> Mihaela Petruescu, Head of Property & Facility Management Department Cushman & Wakefield Echinox

<> Ovidiu Budeanu, President of Arena Mall Bacau

<> Cristian Constantinescu Nala, CEO of NALA Cosmetics BV

<> Dumitru Minciu, General Manager of Novart Engineering

Program

Romanian Retail Real Estate 2018 este conceput pe un format de tip dezbatere, cu o audiență specializată, în care participanții au posibilitatea de a interacționa cu vorbitorii din panel pe baza temelor prezentare în agendă.

Romanian Retail Real Estate Forum 2018 – Înregistrare

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informaţii concentrate pe realitatea economico-politică şi pe climatul de afaceri ale României, fiind totodată organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul GOVNET este să fim o sursă reală de informaţii şi de analize specifice din zona de business pentru cei interesaţi să investească în ţară noastră şi, de asemenea, să promovăm parteneriate prin intermediul celei mai de succes platforme de informare şi networking direct în cadrul evenimentelor de înalt nivel şi conferinţelor de afaceri.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *