Prima ediţie a evenimentului Israel DIY Road Show, dedicat pieţei DIY, va avea loc pe 22 şi 23 februarie 2017

Institutul de Export şi Cooperare Internaţională din Israel şi Misiunea Economică din cadrul Ambasadei Israel la Bucureşti organizează în zilele de 22 şi 23 februarie 2017, la Bucureşti, prima ediţie a evenimentul Israel DIY Road Show, un eveniment B2B dedicat pieţei DIY din România.

Evenimentul Israel DIY Road Show este organizat in parteneriat cu BricoRetail.ro, cea mai importantă publicaţie B2B din România dedicată industriei DIY.

Israel DIY Road Show

Producători din industria DIY şi din sectorul Home Improvement din Israel vor veni la evenimentul Israel DIY Road Show din Bucureşti pentru a-şi prezenta produsele inovatoare, exportate în toată lumea, în faţa directorilor de achiziţii ai companiilor de retail, import şi distribuţie din România. Este pentru prima dată când piaţa DIY din România va face cunoştinţă cu produsele DIY din Israel, în cadrul unul eveniment dedicat.

Cele mai renumite branduri DIY & Home Improvement din Israel vor fi prezente la evenimentul Israel DIY Road Show de la Bucureşti.

Produsele DIY & Home Improvement din Israel sunt recunoscute pentru calitatea şi durabilitatea acestora, fiind certificate internaţional în acest sens, sunt produse inovatoare, cu design unic, eco-friedly şi – un lucru esenţial – sunt produse care beneficiază de scutirea de taxe vamale pentru ţările europene şi pentru Statele Unite (Free Trade Agreement with Europe and US).

Cele mai importante categorii de produse ale producătorilor israelieni, ai căror reprezentanţi vor fi prezenţi şi la Bucureşti, sunt: Household, Home & Garden, Home & Deco şi Hardware. De asemenea, cele mai renumite branduri din DIY & Home Improvement din Israel vor fi prezente la evenimentul Israel DIY Road Show de la Bucureşti.

Cine poate participa la evenimentul Israel DIY Road Show?

Evenimentul Israel DIY Road Swow este unul închis, dedicat doar directorilor de achiziţii (buyerilor) din companiile de retail (specializat sau nespecializat), companiilor de retail online (specializat şi nespecializat), importatorilor şi distribuitorilor DIY din România.

Invitaţiile nominale la eveniment vor fi expediate direct de către Misiunea Economică din cadrul Ambasadei Israel la Bucureşti, la sugestia şi cu sprijinul publicaţiei BricoRetail.ro.

Mai multe detalii la adresa de e-mail: revista@bricoretail.ro şi la telefon: 0754331043.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,183 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Prima ediţie a evenimentului Israel DIY Road Show, dedicat pieţei DIY, va avea loc pe 22 şi 23 februarie 2017

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.