Peste 400 de expozanţi la evenimentul internaţional Taiwan Hardware Show, 12 – 14 octombrie

Ce-a de-a 15-a ediţie a evenimentului internaţional anual Taiwan Hardware Show (THS), dedicat industriei de bricolaj, va avea loc în acest an în perioada 12 – 14 octombrie la Greater Taichung International Expo Center din Taichung, Taiwan.

1De 15 ani, Taiwan Hardware Show este evenimentul anual unde industria de bricolaj (hardware) din Taiwan îşi prezintă cele mai noi produse ale sale, un loc unde se discută despre ultimele progrese tehnice și un loc de întâlnire al profesioniști din industrie din lumea întreagă.

Funcţionând ca o platformă B2B, THS se străduiește să ofere cea mai bună experiență pentru toată lumea care doreşte să cunoască imensa piața de bricolaj din Taiwan, iar vizitatorii să fie primii care descoperă cele mai noi produse, de înaltă calitate, exportate peste tot în lume, în număr tot mare .

Aproximativ 400 de expozanți îşi vor prezenta produsele inovative, împărțite în 8 categorii care acoperă întregul spectru al sectorului de bricolaj.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului internaţional de bricolaj Taiwan Hardware Show.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *