Noi parteneri și expozanți au confirmat participarea la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home (29 – 30 iunie)

O nouă serie de companii au confirmat participarea ca parteneri sau expozanți la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, expoziția dedicată categoriilor de produse DIY, Home Improvement & Gardening, cu focus pe produse și soluții ecologice, ce va avea loc la Combinatul Fondului Plastic, București, în perioada 29 – 30 iunie 2022.  EXPO DIY 2022 – Smart Green Home este un eveniment organizat de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Astfel, companiile Aosom România și Dolinex sunt noii parteneri SMART ai evenimentului, alături de Stanley Black & Decker Romania și Green Project România. Parteneri Green sunt companiile VALROM și Agrocosm.

De asemenea, noi expozanți au confirmat participarea la EXPO DIY 2022: Progreen, LanaTerm, Metal Rom și Eutron, care se alătură companiilor Feroshop, Klintensiv, Golden Fish, YALCO, Conbeta, Naturalpaint, Riviera Works, Daxi, Dairy Max, EFdeN și Toneli.

Aosom Romănia

www.aosom.ro

Aosom este o companie globală, leader în vânzări online, înființată în 2009 în SUA, care are în prezent 14 fabrici în întreagă lume. Sucursala italiană căreia îi aparține Aosom România a fost creată în 2014.

Specializată în mobilier de interior și exterior, articole de design, produse pentru animale de companie, aparate de fitness și jucării pentru copii, compania s-a extins pe piața din România fie prin propriul site B2C www.aosom.ro, fie prin principalii jucători de pe piață online: eMAG, Vivre, Altex, Mall Group etc.

Cu un catalog de mai mult de 5.000 de articole, Aosom se remarcă prin varietatea sa de produse, livrări rapide și calitatea produselor la prețuri imbatabile.

Dolinex

www.dolinex.ro

Cu o activitate de peste 30 de ani pe piața românească, compania nemțeană Dolinex este un distribuitor de echipamente și accesorii pentru instalații termice, sanitare si sisteme de ventilare-climatizare și una dintre cele mai importante companii având ca domeniu de activitate comercializarea, proiectarea, montarea si execuția lucrărilor de instalații pentru construcții civile și industriale.

Dolinex în cifre:

  • Peste 50 de angajați distribuiți in diferite structuri pe teritoriul României
  • 6 Showroom-uri, 2 depozite, birouri distribuite pe o suprafață de peste 4.500 mp

Principalele branduri din portofoliul Dolinex sunt:

KOPH (echipamente de încălzire cu combustibil solid și accesorii pentru instalații termice, sisteme de încălzire în pardoseală) și Termax (sisteme de încălzire cu combustibil solid precum termoșeminee cu peleti, centrale cu combustibil solid cu capacități între 15 si 550 kW).

În cadrul târgului EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, Dolinex va avea două caravane unde se vor prezenta:

  • Soluțiile de încălzire ecologice – pompe de căldură aer/apă Vaillant
  • Echipamente de încălzire centrală cu peleți – centrale și termoșeminee cu peleti marcă proprie Koph și Termax

Noi expozanți EXPO DIY 2022

ProGreen

www.florovit.ro

Compania PROGREEN Onești, reprezentant unic pentru România al companiei GRUPA INCO din Polonia, propune pieței de grădinărit din România gama de produse Florovit, o gamă variată de fertilizanți lichizi și granulari cât și semințe de gazon.

Produsele Florovit, cu amestecuri de îngrăşăminte pe bază de multiminerale recomandate pentru începători şi profesionişti, sunt prezente pe piața din România, încă din anul 2010, doar prin intermediul companiei din Onești și sunt recunoscute atât prin calitatea deosebită cât și prin prețurile competitive.

Portofoliul de produse al companiei PRO-GREEN mai cuprinde: semințe certificate, material săditor, îngrășăminte, pesticide, biocide, unelte agricole, mașini de întreținut gazonul, aparate de stropit si alte utilaje.

LanaTerm

www.lanaterm.ro

Compania RIWOWI Line oferă produse de izolare premium, 100% naturale. Izolația din lână de oaie LanaTerm oferă 3 produse cu diferite dimensiuni, o realizare remarcabilă după ani de cercetare și muncă asiduă.

„Scopul nostru este să oferim cea mai bună izolație naturală posibilă, în timp ce educăm oamenii de pe piața construcțiilor despre importanța unui produs care are o amprentă de carbon 0, un produs care oferă respirabilitate și cel mai important, gestionează umiditatea mai bine decât orice altă izolație”.

LanaTerm Carpatina

Vine sub formă de role de 5 cm grosime și saltele și 10 cm grosime. Conductivitatea termică de λ=0,038 W/mK menține orice cameră caldă în timpul iernii și răcoroasă în timpul verii. Modul perfect de instalare pentru mansardă, sau planșeu superior, este în două straturi transversale de 10 cm grosime eliminând astfel punțile termice formate de profilele din lemn și atingând un grad de rezistență termică de cel puțin 5,5.

LanaTerm Polar

Vine sub formă de saltele, de 5 și 10 cm grosime. Oferă ceamai bună conductivitate termică în cadrul produselor de izolație din lână de oaie, λ=0,032 W/mK și este superioară față de multe alte produse nocive de izolare. Este produsul emblematic al companiei noastre și oferă cea mai bună protecție termică în orice climă, gestionând în același timp umiditatea.

LanaTerm Acustic

Vine sub formă de role, de 0,8 cm grosime. Are cea mai mare densitate a gamei de izolare LanaTerm. Este concepută că o barieră de sunet. Este foarte eficientă, montată în îmbinările de lemn ale unei structuri, oprind răspândirea vibrațiilor de contact și odată cu acestea sunetul.

MetalRom

www.metal-rom.ro

MetalRom este unul dintre principali importatori și distribuitori de materiale pentru construcții din România, cu o experiență de peste 18 ani pe piața locală, având o gamă de produse profesionale și specializate.

Printre cele mai importante branduri distribuite se numără: DJOFRA-M (țesături tehnice din fibră de sticlă), Devorex (sistem pluvial din PVC) și Garden Plast (produse pentru grădină).

Eutron

www.eutron.ro

Eutron este o companie românească prezentă pe piața de peste 28 de ani. Obiectivul Eutron este acela de a oferi celor peste 3.000 de clienți din retail, finanțe-bănci, sănătate, producție sau logistică un portofoliu unic de soluții și sisteme care să le răspundă cerințelor a-și crește și a obține avantaje.

Eutron furnizează soluții tehnologice personalizate și asigură suportul tehnic și service pentru soluțiile livrate, prin rețeaua sa proprie de centre zonale de service, cu acoperire națională.

Rezervă un stand la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, locul unde se întâlnesc producătorii și buyerii din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening sau fii unul dintre Partenerii evenimentului!

Mai multe detalii la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

Evenimentul B2B EXPO DIY se adresează:

Fișier:Location dot green.svg Producătorilor/ importatorilor/ distribuitorilor DIY, care pot fi expozanți în cadrul EXPO DIY 2022. Companiile care doresc să achiziționeze un stand îl pot rezerva aici: www.expo-diy.com/expozanti

Fișier:Location dot green.svg Buyerilor/ directorilor de achiziții din retail, magazine online sau companii de import, care doresc să-și îmbunătățească portofoliul de produse, mai ales că piața internațională de DIY & Gardening s-a schimbat în ultimii doi ani, în contextul pandemiei și mai recent în contextul conflictului din Ucraina.

Buyerii participă gratuit la eveniment și se pot înregistra aici: www.expo-diy.com/vizitatori, dacă se încadrează în profilul:

– buyeri, category managers, specialiști în achiziții, în marea majoritate din retail, nu doar retailul DIY specializat, ci și hypermarkets, cash&carry sau rețele de magazine IT&C care au și categorii DIY
– buyeri din eCommerce (magazine specializate sau generaliste care au și categorii DIY)
– directori de achiziții din companii de import & distribuție
– sales & marketing manageri
– owneri de business
– alți manageri care decid achiziția în companie

B2B Meetings la EXPO DIY 2022

O caracteristică specială a evenimentului EXPO DIY este platforma B2B Meetings, o oportunitate suplimentară de business.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului EXPO DIY 2022 vor avea loc și întâlniri de business, programate anterior prin intermediul platformei B2B Meetings, dedicată categoriilor de produse DIY, Home Improvement & Gardening. Cum funcționează.

Întâlnirile dintre furnizori și buyeri vor avea loc:

  • într-o zonă special amenajată în cadrul evenimentului EXPO DIY – pentru companiile (producători/ importatori) care participă la eveniment, dar nu au stand expozițional
  • la standuri – pentru companiile care sunt și expozanți

Înregistrează-te în platforma B2B Meetings

Localizare eveniment EXPO DIY 2022

Evenimentul EXPO DIY 2022 se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, str. Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte și având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui aproximativ 51 de standuri, atât indoor cât și outdoor, și se întinde pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

EXPO DIY Sala Senat

Mai multe detalii la contact@expo-diy.com sau tel. 0720120456

EXPO DIY 2022

EXPO DIY 2022 este un eveniment expozițional organizat de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.

Parteneri media EXPO DIY 2022: spatiulconstruit.roretail.rowall-street.roconday.md și IBC Focus.

Wine Partner: Cramele Recaș

Cafeaua Oficială a evenimentului: Tchibo Coffee Service

Snack Partner – Managis Bio

Partener de răcorire: Siviero Maria


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *