Oferta early bird, pentru înregistrarea la Global DIY Summit, se termină în această săptamână

Oferta early bird, pentru înregistrarea la Global DIY Summit, cel mai important eveniment din lume dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, se termină în această săptamână, pe data de 15 martie 2020. Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 12 iunie 2020 la Amsterdam, Olanda. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Global DIY Summit

Peste 1.100 de manageri de top, din peste 50 de țări din întreaga lume, se vor alătura acestui eveniment de networking de primă clasă. Nu ratați șansa de a vă înregistra și de a vă rezerva locul pentru a cea de-a 8-a ediție a evenimentului Global DIY Summit 2020!

Profitați de oferta early bird de înregistrare la eveniment, care se termină pe data de 15 martie și economisiți până la 300 EUR!

Înregistrare

Întreaga industrie mondială de Home Improvement se reunește la Amsterdam pentru a discuta despre cele mai noi concepte și inovații. În cadrul celor 3 zile de eveniment, retailerii și producătorii din industria DIY, Home Improvement & Gardening din toată lumea au ocazia să facă un schimb important de opinii privind evoluțiile actuale și viitoare pe piața mondială de profil dar și contacte ce pot duce la demararea unor noi relaţii comerciale internaționale.

Global DIY Summit este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și HIMA (Home Improvement Manufacturers Association), fosta fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

Global DIY Summit

Global DIY Summit este cel mai mare eveniment de networking din lume dedicat industriei DIY, Home Improvement & Gardening. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *