Noi parteneri și expozanți pentru EXPO DIY 2023 – Smart Green Home (28 – 29 iunie 2023)

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, singura expoziție B2B din România dedicată produselor din categoriile bricolaj, DIY, materiale construcții, îmbunătățirea locuinței și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”, care va avea loc în perioada 28 – 29 iunie 2023, la Universitatea Politehnica din București, anunță noi parteneri și expozanți. Astfel, compania Riviera Works, cu brandurile TOTAL și Wolfson, este partener SMART, iar Golden Fish, cu brandul Micul Fermier și companiile SCS Sentinel din Franța și DEDRA din Polonia sunt expozanți. De asemenea, brandul de gelato autentic Siviero Maria, distribuit în exclusivitate în România prin intermediul companiei Maresi Foodbroker SRL, va fi Partener de răcorire. Aceste companii și branduri se alătură celorlalți parteneri și expozanți: Green Project, partener HOME; Dolinex și Agrocosm parteneri SMART; DAXI, Somfy și Recicleta (un program Viitor Plus), parteneri GREEN și Einhell, Villager, NOVALIA SA, Klintensiv, Temad și Ergo Solar, expozanți.

Evenimentul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este organizat de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/ sau achiziționează un pachet de partener (Green, Smart sau Home. Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

EXPO DIY 2023

RIVIERA WORKS – Partener SMART

www.total.rowww.atomico.ro

Riviera Works este o companie cu capital 100% românesc, cu o activitate de peste 15 ani în distribuția B2B a articolelor de bricolaj: unelte și scule de mână sau electrice pentru construcții, grădinărit și amenajări; produse de uz gospodăresc; echipamente de protecție.

Activitatea companiei este susţinută de o bază logistică bine structurată cu depozite pentru stocare de marfă și picking, parcare și clădiri
moderne de birouri – situate în Ilfov.

Riviera Works, în cifre:

– peste 100 de angajaţi
– peste 2.500 Clienţi B2B
– 30 oameni de vânzări
– peste 5.000 produse disponibile
– depozite proprii de peste 7.000 mp

 

Principalele branduri din portofoliul companiei sunt: Blade (piese de schimb, echipamente și produse pentru grădinărit și silvicultură), Gospodarul (produse pentru uz gospodăresc precum pompe de apă, generatoare, drujbe, motosape, etc), TOTAL (scule si unelte), Syncromate (piese de schimb şi accesorii pentru bicicletele middle-level) și Wolfson (o gamă variată de produse de uz gospodăresc, dar și
scule și unelte).

Golden FISH – expozant

www.micul-fermier.ro

„Suntem o companie antreprenorială cu capital 100% românesc, care importă și comercializează echipamente, piese de schimb și consumabile, oferind un portofoliu vast de scule și unelte pentru casă, fermă, grădină și livadă, sub umbrela brandurilor proprii: Micul Fermier, Detoolz, Almaz și Micul Pădurar.

În cei 16 ani de activitate, am înregistrat peste 2.000.000 de echipamente vândute și un rulaj de 200-350 de containere cu marfă/ an.

Le oferim gospodarilor și fermierilor o gamă variată de utilaje și echipamente, dintre care putem menționa câteva: motopompe, pompe, sisteme pentru irigații și pompe de stropit, zootehnie (tocatoare, mori) drujbe și fierăstraie electrice, motocositori de umăr, echipamente pentru sudură, motocultoare.

În anul 2022, ne-am îmbogățit portofoliul de produse și cu gama Detoolz Flexi Power (echipamente cu platforma unică cu acumulatori inter-schimbabili), dar și o nouă gama de mașini pentru tuns gazon.

Ne mândrim cu faptul că avem în portofoliu produse ce oferă siguranță și anduranță, pe care le însoțim de o gama completă de servicii: garanție, consiliere, service și piese de schimb.

Produsele noastre pot fi achiziționate pe tot teritoriul țării, prin rețeaua noastră de parteneri. Puteți găsi produsele noastre atât în magazine aflate pe tot teritoriul României, gestionate de partenerii noștri, cât și în mediul online, unde comercializam produsele în magazinul online propriu (www.micul-fermier.ro),  în marketplace-uri.

Lucrăm cu clienți și parteneri care cred autentic în principiile noastre. Astfel, pilonii principali de dezvoltare ai organizației noastre sunt: creștem sănătos, avem o relație onestă și cinstită cu partenerii și strângem legăturile cu clienții finali, cei care utilizează zi de zi produsele noastre.”

SCS Sentinel – expozant

www.scs-sentinel.com

SCS Sentinel este o companie human-sized de 36 de persoane, subsidiară a grupului internațional URMET și un jucător major pe piața de automatizare a locuințelor dedicată publicului larg prin prezența în magazinele de bricolaj dar și în magazinele online.

„Specializați în acces, confort și securitate, oferim o gamă largă de produse, inclusiv: sisteme de deschideri porți și garaj, interfoane audio și video și sonerii.

Ne-am construit succesul pe piața franceză pe o gamă de produse menite să simplifice viața de zi cu zi a oamenilor. Vindem și în Italia, România, Grecia, Spania și Germania și ne propunem să continuăm să ne extindem activitatea la nivel internațional”.

DEDRA – expozant

www.dedra.pl

„Suntem o companie de scule electrice care operează în industrie din 1991. Catalogul nostru cuprinde o gamă largă de scule electrice, dispozitive reîncărcabile, accesorii pentru scule electrice, scule de grădină, echipamente de sudură unelte de grădină, echipamente de sudură, unelte de mână, articole de siguranță.

Ne vindem produsele în Polonia și în alte 14 țări europene. De mai multe decenii ne ocupăm în mod constant de calitatea înaltă a produselor și serviciilor noastre, iar nevoile clienților noștri sunt principala noastră preocupare pentru produsele și serviciile pe care le oferim, iar nevoile clienților noștri sunt prioritare pentru noi. Sloganul „Strong Durable Reliable” caracterizează invariabil marca Dedra.”

Partener de răcorire: Siviero Maria

Pentru că EXPO DIY 2023 – Smart Green Home va avea loc în plină vară, gelato Siviero Maria nu putea lipsi, celebrul brand italian de gelato autentic fiind prezent cu produse pentru răcorirea participanților și la ediția din 2022.

Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria. Născut în zona Romagna, el și-a dorit că rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe.

Și a reușit!

Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria care ajung în toată lumea, sunt umplute și decorate manual de maeștri gelatieri.

În România brandul este distribuit în exclusivitate prin intermediul companiei Maresi Foodbroker SRL.

De ce să fii expozant EXPO DIY 2023 – Smart Green Home?

 • este singura expoziție din România care adună toate categoriile de produse: bricolaj, DIY, materiale de construcții, instalații,  îmbunătățirea locuinței și grădinărit, cu focus pe produse și soluții „green”, dar și sisteme și soluții Smart Home
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție
 • beneficiezi doar de vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, arhitecți și designeri
 • beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de bricolaj, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței, DIY și grădinărit

Rezervă un stand la EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, aici: www.expo-diy.com/expozanti/

Cine sunt vizitatorii EXPO DIY 2023 – Smart Green Home?

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home ramâne un eveniment închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din industrie, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online)
 • directori de achiziții din companii de import și distribuție
 • proprietari de business
 • manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale
 • arhitecți și designeri

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cum a fost la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home

Peste 350 de participanți au trecut pragul expoziției EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, în cele două zile de eveniment, dintre care 120 de persoane din partea celor 40 de parteneri și expozanți și peste 230 de vizitatori – buyeri/ directori de achiziție, owneri de business sau alți manageri din companii de retail, centre comerciale, eCommerce, dezvoltatori imobiliari, importatori sau distribuitori din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Iată principalele concluzii după eveniment.

Imagini: Album 1Album 2 și povestea video:

 

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *