Invitație pentru buyeri, constructori, arhitecți și designeri la EXPO DIY 2024 – Smart Green Home (26 – 27 iunie, Universitatea Politehnica din București)

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, un eveniment expozițional aflat în acest an la a III-a ediție și singura expoziție B2B din România dedicată produselor din categoriile bricolaj, materiale pentru construcții și amenajarea caselor, instalații și grădină, cu focus pe produse și soluții ecologice și inteligente, care va avea loc în perioada 26 – 27 iunie 2024, la Universitatea Politehnica din București, invită buyerii din retailul de bricolaj, din eCommerce, din companiile de distribuție, dar și managerii din companii de construcții, arhitecții și designerii, să descopere cele mai noi produse și inovații din această nișă. Acestea din urmă categorii profesionale influențează cum și cu ce materiale se va construi în România în următorii ani.

Dacă te potrivești acestui profil, înregistrează-te gratuit ca vizitator!

EXPO DIY 2024

A treia ediție a evenimentul EXPO DIY – Smart Green Home este organizată de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Garden.

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este o expoziție care se concentrează pe prezentarea produselor și soluțiilor ecologice și inteligente pentru construcția și amenajarea locuințelor, dar nu exclude și prezentarea unor produse și solutii clasice din domeniu. Această expoziție este concepută pentru a arăta profesioniștilor din industrie cum tehnologia și inovația pot fi folosite pentru a crea case mai sustenabile, dar și mai eficiente energetic.

Expoziția și-a propus sa scoată din context produsele și tehnologiile care reduc amprenta de carbon a locuințelor, reducând consumul de energie și resurse, utilizând surse regenerabile de energie, și promovând reciclarea și reducerea deșeurilor.

Aceste soluții includ, printre altele: panouri fotovoltaice, panouri solare, acoperișuri solare, sisteme de încălzire și răcire eficiente, tehnologii de iluminat cu LED-uri, sisteme de stocare a energiei, soluții de purificare aer și apă, soluții ecologice de izolație termică, alte materiale de construcție ecologice, sisteme de tip smart home și altele.

Astfel, pe lângă prezentarea unor astfel de produse și soluții, rolul expoziției este și acela de a înforma și educa factorii de decizie din industrie cu privire la importanța protejării mediului și a adopției de practici durabile în construcția și amenajarea caselor. Comercianții, constructorii, alături de arhitecți și designeri sunt cei care influențează cum cu ce materiale se va construi în România.

De ce să vizitezi EXPO DIY 2024 – Smart Green Home, ca profesionist în domeniu?

 • expoziția este un bun prilej pentru a prospecta și evalua noi produse, în perspectiva completării portofoliului actual de produse pentru sezonul 2025, dacă ești buyer în retail sau eCommerce
 • expoziția reprezintă un prilej foarte bun pentru a dezvolta relația cu actualii furnizori, prezenți ca expozanți în cadrul târgului
 • vizitarea expoziției, ca profesionist în domeniu, indiferent dacă ești buyer, constructor, arhitect sau designer, este benefică pentru a fi la curent cu cele mai noi produse și tehnologii, pentru a te informa cu privire la cele mai recente inovații utilizate în construcția de case inteligente și ecologice. Această expoziție îți va oferi o oportunitate unică de a vedea la fața locului cele mai noi produse și tehnologii disponibile pe piață și de a discuta direct cu producătorii și furnizorii acestora
 • expoziția este o sursă de inspirație pentru proiectele tale viitoare, oferindu-ți idei și soluții inovatoare pentru a face casele pe care le construiești sau le amenajezi mai eficiente din punct de vedere energetic și mai sustenabile. Poți obține o mai bună înțelegere a modului în care tehnologia și inovația pot fi integrate în construcția de locuințe verzi și de înaltă performanță energetică
 • vizitarea expoziției este benefică pentru a-ți dezvolta rețeaua de contacte și pentru a stabili noi colaborări cu alți profesioniști din domeniul construcțiilor. Poți întâlni alți antreprenori, arhitecți, ingineri și alți profesioniști care sunt interesați de construcția de case inteligente și ecologice, oferindu-ți ocazia să împărtășești experiențe și idei

Pre-oferta expozițională EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

Până la data publicării acestui material, o serie importantă de companii au confirmat deja prezența ca parteneri și expozanți la EXPO DIY 2024 – Smart Green Home:

 • Stanley Black & Decker Romania – partener HOME
 • Yalco – partener HOME
 • Agenția Poloneză de Investiții și Comerț (The Polish Investment and Trade Agency), care va avea un pavilion cu 10 companii (producători) din Polonia – partener HOME
 • Green Project – partener SMART
 • Riviera Works, cu brandurile TOTAL și Wolfson  partener SMART
 • DAXI – partener GREEN
 • Update Advertising, cu brandul Produktiva (Echipamente de Siguranță și Protecție Personalizate) – partener GREEN
 • ZEBRO – partener GREEN
 • Alternativo – cu brandul ALEDIO – partener GREEN

Expozanți:

 • Golden Fish – cu brandul Micul FermierEinhell, Grupa Topex – cu brandurile Graphite, Fixero și Neo, Procema Perlit, Servicii Publice, IDRO-BRIC, Honest General Trading – cu brandurile Evotools și Evosanitary, Keter, Meesenburg, Silva Group, Kreativ, Kordo (Franța), DEDRA Exim Tools, METALY (Italia), HOPA CZ (Cehia), Biohort GmbH (Austria), Rawlplug, Aviputna (cu brandul Avisol), Serrature Meroni (Italia), Lavorwash (Italia), Krongrass Equipment, DAS STRATEGIC PROJECT, FSS Distribuție Romania, Magnum Heating, Metallurgica Buzzi (Italia), Absolut Explorer (cu brandul EcoFlow), AGRO CS, Io Bagno, Jasic.ro și Sammler (Polonia) 

Pe de altă parte, companiile Gun Media, Kooperativa 2.0 (ClaudCart), Imsol și CPI Security sunt parteneri TECH – furnizori de echipamente, tehnologie și servicii pentru retail, eCommerce și industria DIY.

Alți parteneri:

 • Hostess Partner – Media Models
 • Snack Partner – ManagisBio
 • Visual Partner – GÉPBÉR-Színpad
 • Coffee Partner – 5 to go,
 • Refreshment Partner – Aqua Carpatica
 • Refreshment Partner – Siviero Maria
 • Beer Partner – Carlsberg LUMA

Listă parteneri și expozanți – Oferta expozițională este în curs de completare și diversificare.

B2B Meetings

Pe lângă produsele, soluțiile și tehnologiile prezentate, EXPO DIY 2024 – Smart Green Home oferă și o platformă pentru a dezvolta noi idei și colaborări între participanți. Astfel, platforma are rolul de a identifica noi oportunități de afaceri și pentru a stabili relații de colaborare cu alte companii.

Este vorba despre B2B Meetings, platforma care conectează comercianții cu furnizorii de produse din categoriile bricolaj, materiale pentru construcții și amenajarea caselor, instalații și grădină și care programează întâlniri de business în cele două zile ale expoziției EXPO DIY 2024 – Smart Green Home.

Înregistrează-te în platforma B2B Meetings

Ca buyer, odată înregistrat în platformă:
– vei avea acces la o paletă largă de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, care îți pot completa/ îmbunătăți portofoliul de produse
– vei putea să selectezi doar produsele de care compania ta are nevoie;
– vei putea confirma și realiza gratuit întâlniri de business în cadrul evenimentului dedicat EXPO DIY, în cele două zile în care se desfășoară evenimentul

Ca furnizor de servicii, odată înregistrat în platformă:
– vei putea să-ți prezinți și să-ți pui în valoare oferta de produse în fața potențialilor clienți – companii;
– după înregistrarea în platformă vei putea completa propriul profil cu informații relevante despre companie (domeniu, adresabilitate, puncte forte, website etc);
– vei putea încărca prezentări, cataloage (în pdf) sau video-uri de prezentare (link YouTube, Vimeo);
– vei putea solicita, programa și desfășura întâlniri de business cu reprezentanți ai comercianțior prin intermediul platformei

Locul de desfășurare: Universitatea Politehnica din București

Interesul major din partea expozanților de la prima ediție, cât și dorința exprimată de alte companii în a expune produse în cadrul EXPO DIY – Smart Green Home, a contribuit la decizia ca expoziția să se desfășoare, începând cu ediția din 2023, într-un spațiu mai generos, la Universitatea Politehnica din București – sala AN și Holul Rectoratului, din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București.

Într-un spațiu expozițional cu o suprafață totală de aproximativ de 4.000 de mp, expoziția din cadrul Universității Politehnica din București va aduna în acest an cca. 120 de standuri, ce include și un spațiu exterior dedicat caravanelor demonstrative, panourilor fotovoltaice și solare și altor soluții care se pretează a fi expuse în exterior.

Universitatea Politehnica din București (UPB) este cea mai mare și prestigioasă universitate tehnică din țară. Cu o suprafață de peste 100.000 de mp, UPB are cel mai mare și modern campus universitar dn România.

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *