InfoConstruct, un eveniment organizat de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

InfoConstruct, evenimentul organizat de ASCUT (Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca), va avea loc în perioada 21 – 25 martie 2016, în cadrul Facultății de Construcții, strada George Barițiu nr.25, Amfiteatrul Tertea.

InfoConstructEdiția de primăvară a evenimentului InfoConstruct este dedicată studenților și absolvenților Facultății de Construcții şi doreşte să aducă în prim-plan ultimele noutăți din domeniul construcțiilor.

De asemenea, prin InfoConstruct, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenților, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanță sau barieră existentă în relația de comunicare dintre aceștia.

Pe lângă prezentările susținute de specialiștii tehnici în domeniu, vor avea loc şi demonstrații tehnice și aplicate, prin intermediul cărora studenții au șansa să interacționeze cu specialiștii zilei de azi.

Studenții vor avea ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentații unora dintre cele mai prestigioase companii specializate pe construcții și domeniile aferente, aceştia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă.

ASCUT este Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, iar prin cadrul proiectelor pe care le desfășurăm dorim să atragem de partea noastră în sprijinul formării complementare a studenților atât companii din mediul privat, cât și instituții ale statului, iar împreună să aducem un aport important în dezvoltarea viitorilor ingineri”, a declarat Dragoș Marian, Președinte ASCUT .

Activitatea ASCUT-ului a început în anul 2015, iar în prezent numără peste 150 de membri. În ciuda faptului că este cea mai tânără asociație studențească, ea a ajuns ca în decursul unui an să desfășoare un număr de peste 15 proiecte cu diverse colaborări. Fiind o asociație dedicată studenților, ASCUT urmărește prin aceste activități și, implicit, prin evenimentul în sine, să ofere studenților acces la ultimele noutăți și descoperiri transpuse de importanți specialiști în domeniu.

InfoConstruct

Printre companiile partenere ale evenimentului InfoConstruct care vor fi prezente se numără: Maccaferri, Soldata, Geiger, Winnerberger,Testo, iar ca sponsor: Nemetschek.

BricoRetail este partener media al evenimentului InfoConstruct.

Pentru mai multe informații accesați site-ul dedicat al evenimentului.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,222 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » InfoConstruct, un eveniment organizat de Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.