În perioada 12 – 14 octombrie 2016, va avea loc evenimentul de bricolaj Taiwan Hardware Show

În perioada 12 – 14 octombrie 2016, va avea loc a 16-a ediţie a evenimentul B2B Taiwan Hardware Show 2016, un eveniment internaţional premium dedicat industriei de bricolaj. Evenimentul, organizat de către compania Kaigo Co, Ltd., are o zonă de expo în cadrul centrului expoziţional Greater Taichung International Expo Centre din Taichung, Taiwan.

Hardware-0962Cei mai mari producători internaţionali de profil și companii de top din Taiwan îşi vor prezenta cele mai noi game de produse din opt categorii: unelte și accesorii, încuietori şi fitinguri, elemente de fixare, materiale de construcții, casă şi grădină, consumabile auto și accesorii, utilaje şi echipamente şi produse de siguranţă.

La Taiwan Hardware Show 2016 sunt aşteptate 400 de companii internaționale și locale de profil şi cca 28.000 de vizitatori ce reprezintă factorii de decizie de top din companii de import şi distribuţie, proprietari de afaceri, potențiali distribuitori off-shore și agenți comerciali.

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

Anul trecut, Taiwan Hardware Show a atras 382 de expozanţi și 26,865 de vizitatori, dintre care 3.769 au venit din străinătate, inclusiv Australia, Germania, India, Italia, Japonia, Coreea, Malaezia, Rusia, Singapore și Statele Unite ale Americii. În acest an, vizitatorii se pot aștepta la o experiență cel puţin la fel de fructuoasă ca anul trecut, THS continuănd suita sa de seminarii ce se ţin în cadrul expoziţiei.

Cu un procent de 95% expozanți satisfăcuți de calitatea și numărul de vizitatori ai ediţiei din 2015, aproape 83% dintre ei au confirmat deja participarea la THS 2016. THS 2016 va acoperi o zonă expoziţională mai mare, suprafaţa totală de expunere fiind de 16.100 mp.

Pentru disponibilitatea spaţiilor expoziţionale, costuri şi alte informaţii privind evenimentul Taiwan Hardware Show 2016, accesaţi site-ul oficial al evenimentului: www.hardwareshow.com.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului internaţional de bricolaj Taiwan Hardware Show.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *