IBF 2017 – Târgul Internaţional pentru Construcţii din Cehia – se va desfăşura în perioada 26 – 29 aprilie 2017, la Brno

IBF 2017 – Târgul Internaţional pentru Construcţii – este unul din cele mai importante târguri internaţionale de afaceri din Europa Centrală şi de Est, dedicat companiilor ce activează în industria construcţiilor şi materialelor de construcţii, ce se va desfăşura în acest an în perioada 26 – 29 aprilie 2017, la Brno.

IBF 2017Participarea la Târgul IBF 2017 reprezintă o oportunitate reală pentru producătorii, exportatorii şi furnizorii de servicii din România care sunt interesaţi să lanseze noi produse şi servicii inovative şi să dezvolte noi relaţii de afaceri de calitate cu potenţiali clienţi, distribuitori şi parteneri de afaceri internaţionali.

Companiile româneşti care îşi rezervă locul la târgul de construcţii IBF 2017 din Brno până pe dată de 15 ianuarie 2017, au prioritate la alegerea standurilor cu vizibilitatea cea mai bună în cadrul târgului şi beneficiază de un discount de 15% din preţul standard.

Preţurile standurilor din cadrul târgului pentru construcţii IBF 2017 sunt foarte avantajoase, începând de la 750 Euro + TVA pentru un stand Basic în suprafaţă de 6 mp.

Principalele teme abordate în cadrul târgului IBF 2017 vor fi: tehnologiile pentru construcţii, produse, materiale şi utilaje pentru construcţii, structuri pentru construcţii, consultanţă imobiliară şi multe alte sub-sectoare relaţionate la domeniul construcţiilor.

Pentru o excelenţă sinergie, Târgul Internaţional pentru Construcţii se va desfăşura concomitent cu Târgul Internaţional de Mobilă şi Design Interior şi Târgul Internaţional de Case din Lemn. Astfel vizitatorii pot găsi în profunzime informaţii detaliate despre cele mai recente evoluţii, tendinţe, produse şi servicii din industria construcţiilor şi materialelor de construcţii, aflată într-o perioada de creştere în Republica Cehă datorită numeroaselor proiecte de infrastructură în derulare dar şi datorită creşterii cererii pentru proiecte rezidenţiale şi spaţii de birouri.

Acest trend de creştere, a fost confirmat de către numărul mare de expozanţi şi vizitatori internaţionali; 20 de ţări fiind reprezentate şi 772 de companii expozante fiind înregistrate la ediţia din anul 2016 a târgului de construcţii şi mobilă, cu un număr de 45.000 de vizitatori specialişti, pe o suprafaţă expoziţională de aproximativ 20.000 de metri pătraţi.

IBF 2017 – Înregistrare

Informaţii detaliate despre Târgul Internaţional pentru Construcţii – IBF 2017, cât şi despre alte târguri şi manifestări expoziţionale internaţionale la care Bursă Română de Afaceri a luat reprezentanta pentru România, se pot găsi la secţiunea de Târguri şi Evenimente Internaţionale din platforma de afaceri RBE Connect, iar înscrierea se poate face foarte uşor on-line direct pe site-ul Centrului Expozitonal BVV Trade Fairs Brno.

Alte detalii, la telefon 021-266.56.77 sau prin email la office@rbe.ro .

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *