Global DIY Summit – vocea experţilor din retailul de bricolaj

Schimbările profunde din economia mondială a ultimilor ani a impactat şi sectorul de bricolaj (DIY) în care includem şi categoria home & deco. Cele mai noi informaţii oferite de unii dintre cei mai renumiţi consultaţi în domeniul DIY din lume vor fi disponibile în cadrul celei de-a 4-a ediţii a evenimentului internaţional de DIY (bricolaj) Global DIY Summit ce va avea loc în acest an la Stockholm, Suedia, în perioada 7 – 9 iunie 2016.

Global DIY Summit 2016

Mai mulți manageri de top din industria mondială de bricolaj şi-au rezervat deja locurile pentru acest eveniment, oferta early bird fiind disponibilă până la data de 15 martie 2016.

O oportunitate de a fi la curent cu cele mai noi trenduri din industrie şi care nu ar trebui ratată, o ocazie de a afla cum s-a schimbat şi cum se schimbă piaţa în acest moment. Toate aceste insight-uri plus rezultate ale unor studii de profil vor fi oferite în cadrul evenimentului Global DIY Summit de către: University Bonn-Rhein-Sieg, USP Consultancy şi Cleveland Research.

Această sesiune se va desfăşura pe data de 9 iunie 2016 şi va avea următorii speakeri:

11:00 – 11:25 | Why BauMax and Praktiker disappeared – Why did they fail?
by Prof Dr. Thomas Roeb, University Bonn-Rhein-Sieg, Germany

11:25 – 11:45 | Key European Trends in Home Improvement
by Reinier Zuydgeest, Managing Consultant DIY & Installation USP Marketing Consultancy, The Netherlands

11:45 – 12:05 | US DIY Market: Emerging Trends in Current Recovery and New Insights within eCommerce
by Mark Herbek, Senior Research Analyst, Partner, Cleveland Research Company, USA

Întregul program al Global DIY Summit, îl găsiţi aici: diysummit.org/programme.

Evenimentul Global DIY Summit 2016 va avea loc la Stockholm, Suedia, în incinta Waterfront Congress Center, adresa: Nils Ericsons Plan 4 – 11164.

Global DIY Summit – înregistrare early bird până pe 15 martie

Nu ratați această șansă unică de a lua parte la singurul eveniment unde senior managerii din industria de Home Improvement vor face schimb de opinii şi busines networking de succes.

Înregistrarea se poate face aici: diysummit.org/#tile_registration, iar până pe 15 martie 2016 beneficiaţi de o reducere early bird de 20%. Detalii de cost, aici: diysummit.org/fees.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului Global DIY Summit.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *