Global DIY Summit se mută, în 2016, la Stockholm. Ofertă early bird, disponibilă până pe 15 martie 2016

Cea de-a 4-a ediţie a evenimentului internaţional de DIY (bricolaj) Global DIY Summit va avea loc în acest an la Stockholm, Suedia, în perioada 7 – 9 iunie 2016. Mai mulți manageri de top din industria mondială de bricolaj şi-au rezervat deja locurile pentru acest eveniment, oferta early bird fiind disponibilă până la data de 15 martie 2016.

London_Global_DIY_Summit_2015Acest congres este găzduit, în comun, de către cele mai importante două organizații profesionale DIY europene: EDRA (European DIY-Retail Association) și fediyma (European Federation of DIY Manufacturers), și prima asociaţie globală ce reprezintă interesele comerțului DIY, Ghin (Global Home Improvement Network).

Motto evenimentului dn acest an va fi:

„A Disruptive World – New Trends in Home Improvement”

(O lume într-o continuă mişcare – Noile trenduri din sectorul de Amenajări Interioare)

Speakeri de top din industrie – şi nu numai – vor oferi participanţilor la conferinţa Global DIY Summit 2016 o imagine de ansamblu a schimbărilor profunde din economia mondială a ultimilor ani. Pe de altă parte, participanţii vor avea ocazia să înţeleagă mai bine cum funcţionează Casele Inteligente (Smart Homes), în contextul noilor tendinţe ale Amenajărilor Interioare, vor primi informaţii legate de industria DIY, importanţa ledearship-ului de tip disrupted şi multe cifre din piaţa mondială de DIY.

Program, pe scurt:

7 iunie: tur al oraşului Stockholm cu vizite în magazine DIY

8 iunie: conferinţe şi expoziţie

9 iunie: conferinţe şi expoziţie + Gala Dinner & DIY Lifetime Award 2016

Întregul program al Global DIY Summit, îl găsiţi aici: diysummit.org/programme.

Evenimentul Global DIY Summit 2016 va avea loc la Stockholm, Suedia, în incinta Waterfront Congress Center, adresa: Nils Ericsons Plan 4 – 11164.

Smart TV-uri compatibile Netflix

Nu ratați această șansă unică de a face parte din singurul eveniment unde senior managerii din industria de Home Improvement vor face schimb de opinii şi busines networking de succes.

Înregistrarea se poate face aici: diysummit.org/#tile_registration, iar până pe 15 martie 2016 beneficiaţi de o reducere early bird de 20%. Detalii de cost, aici: diysummit.org/fees.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului Global DIY Summit.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Global DIY Summit se mută, în 2016, la Stockholm. Ofertă early bird, disponibilă până pe 15 martie 2016

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.