Evenimentul Global DIY Summit are un nou Director General

Global DIY Summit anunță numirea lui Inaki Maillard în funcția de Director General al evenimentului internațional. El va raporta direct către Ralf Rahmede și John W. Herbert, cei doi președinți, cofondatori și moderatorii oficiali ai evenimentului.

Global DIY Summit

Înainte de a fi numit Director General, Inaki Maillard a deținut postul de Director de Marketing și Comunicare al evenimentului Global DIY Summit, în ultimii 6 ani.

Această oportunitate este o recunoaștere pentru mulți ani de muncă susținută în cadrul dezvoltării unui eveniment de top în industria noastră. Succesul Global DIY Summit este rezultatul angajamentului și muncii în echipă, din partea tuturor celor implicați în organizare. Le mulțumesc lui Ralf și John pentru că mi-au oferit această oportunitate” a declarat Inaki Maillard, noul Director General al evenimentului.

Cea de-a 5-a ediţie a evenimentului internaţional de DIY (bricolaj) Global DIY Summit va avea loc la Berlin, Germania, în perioada 8 – 9 iunie 2017. Mai mulți manageri de top din industria mondială de bricolaj şi-au rezervat deja locurile pentru acest eveniment, oferta early bird fiind disponibilă până la data de 15 martie 2017.

Evenimentul Global DIY Summit 2017 va avea loc la Berlin, Germania în incinta Maritim Hotel Berlin. Întregul program al Global DIY Summit, îl găsiţi aici: diysummit.org/programme.

Înregistrarea pentru a cincea ediție a evenimentului se poate face aici: diysummit.org/#tile_registration, iar de pe 22 noiembrie 2016 până pe 15 martie 2017 beneficiaţi de o reducere early bird de 20%. Detalii de cost, aici: diysummit.org/fees.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului Global DIY Summit.

Save your place for the best home improvement networking event taking place from 8 to 9 June 2017 in one of the most exciting and historical cities in the world… Berlin!

Early bird – Registration open for the 5th Global DIY Summit 2017!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *