S-au deschis înregistrările pentru Global DIY Summit Dublin, cel mai mare eveniment DIY din lume

S-au deschis înregistrările pentru cel mai important eveniment internațional dedicat sectorului DIY și Home Improvement – Global DIY Summit – care va avea loc în perioada 5 – 7 iunie 2019 la Dublin, Irlanda. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 5-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Aflat în acest an la cea de-a 7-a ediție, Global DIY Summit este evenimentul în cadrul căruia retailerii și producătorii din industria DIY și de amenajări interioare din toată lumea au ocazia să facă un schimb important de opinii privind evoluțiile actuale și viitoare pe piața mondială de profil.

Acest congres este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

DIY EVOLUTION: Designing the Future Together

„EVOLUȚIA DIY: Proiectarea viitorului împreună” este tema principală din acest an. „Încă nu realizăm cât de rapidă și profundă este actuala revoluție digitală. Scara și efectul implicațiilor acesteia asupra consumatorilor și companiilor din domeniu sunt plăcute, dar sunt și deranjante.

De la retail la industrii, companiile care funcționează în modele tradiționale de business trebuie să evolueze și să imbrățișeze progresele rapide ale tehnologiilor digitale de bază pentru a rămâne relevante „, au declarat organizatorii Summit-ului Global DIY.

Alte teme ce vor fi abordate în cadrul evenimentului: Innovate or Die: Why Innovation Matters,  Digitalisation: Adapting to the Era of Disruption, HR: Preparing Your Team to Embrace Digital Transformation, Asia: The Changing Face of Innovation and Global Home Improvement Insights.

Global DIY Summit, evenimentul de networking dedicat industriei DIY și Home Improvement, este un congres global care reunește +1.100 de manageri de top din peste 50 de țări din întreaga lume.

Lista speakerilor cuprinde și în acest an un lineup de top precum: Sergio Giroldi (OBI, Germany), Osamu Watanabe (Lixil Viva, Japan), Vanessa Hartley (Google),  Erwin van Osta (Hubo, Belgium), Igor Kolynin (Petrovich, Russia) and Hartmut Jenner (Kärcher, Germany).

Steve Collinge (Insight DIY, UK) va găzdui din nou panelurile de discuții. Lista speakerilor confirmați până în acest moment, AICI.

Programul complet al evenimentului, AICI.

Înregistrați-vă la eveniment acum și veți beneficia de un Early Bird discount!

Early Bird Offer – Registration here: www.diysummit.org/prices.

Build Forum

Anul acesta, evenimentul Global DIY Summit va fi precedat de Build Forum, eveniment organizat de EDIN (o asociație B2B concentrată în Europa) în perioada 4-5 iunie. Pe tema “Next-Generation Supply Chain”, acest eveniment reunește directori executivi și factori de decizie cheie de la cei mai importanți distribuitori, comercianții, cooperative și producătorii de materiale de construcție.

Evenimentul Build Forum costă suplimentar 400 de euro. Înregistrarea la eveniment poate fi finalizată în timpul înscrierii la Global DIY Summit.

Global DIY Summit

Global DIY Summit este cel mai mare eveniment de networking din lume dedicat industriei DIY și Home Improvement. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 5-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *