S-au deschis înregistrările pentru Global DIY Summit Amsterdam (10 – 12 iunie 2020), cel mai mare eveniment DIY din lume

S-au deschis înregistrările pentru cel mai important eveniment internațional dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening – Global DIY Summit – care va avea loc în perioada 10 – 12 iunie 2020 la Amsterdam, Olanda. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume. Profită de oferta early bird pentru achiziționarea biletelor, cu un discount de 20%.

Global DIY Summit

Aflat la cea de-a 8-a ediție, Global DIY Summit 2020 este evenimentul în cadrul căruia retailerii și producătorii din industria DIY, Home Improvement & Gardening din toată lumea au ocazia să facă un schimb important de opinii privind evoluțiile actuale și viitoare pe piața mondială de profil dar și contacte ce pot duce la demararea unor noi relaţii comerciale internaționale.

Acest congres este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

Costuri participare, oferta early bird (20% discount) + înregistrare la Global DIY Summit: www.diysummit.org/prices-2020

Aflat în acest an sub motto-ul „Noul normal: adaptarea la o lume în schimbare rapidă”, evenimentul Global DIY Summit 2020 va reuni, în perioada 10 – 12 iunie 2020, peste 1.100 de delegați din peste 50 de țări, dintre care peste 100 de participanți sunt consultanți în industrie, peste 550 sunt furnizori și producători, iar peste 350 sunt retaileri.

În 2019, dintre cei peste 1.000 de participanți, la Summitul de la Dublin au participat peste 350 de reprezentanți ai unor retaileri din întreaga lume. Iată care a fost profilul și ponderea participanților la ediția din 2019: www.https://diysummit.org/about.

Lumea noastră se schimbă într-un ritm accelerat. De fapt, putem spune că disrupția este acum „noul normal”. În acest peisaj de afaceri, dacă companiile doresc cel puțin să supraviețuiască sau chiar să prospere în prezent sau în viitorul apropiat, vor avea nevoie de lideri în această lume a disrupției.

Personalizarea (utilizarea datelor pentru a oferi experiențe personalizate), Viitoriul Marketplace-urilor (viitorul piețelor și creșterea ecosistemelor digitale), conceptul Inovației deschise (crearea unei culturi de colaborare în afaceri), era responsabilității (dincolo de CSR), retail trends in 2020 (Global Home Improvement) sunt temele principale ale evenimentului Global DIY Summit 2020.

Evenimentul Global DIY Summit, ce va avea loc în capitala Olandei, în complexul RAI Amsterdam. are o componentă de conferițe dar și una de expoziție, cu circa 60 – 70 de standuri expoziționale.

Programul și speakerii confirmați până în acest moment: www.diysummit.org/event/programme-2020

Global DIY Summit

Global DIY Summit este cel mai mare eveniment de networking din lume dedicat industriei DIY, Home Improvement & Gardening. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *