Global DIY Summit, cel mai important eveniment DIY din lume, se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior

În urma escaladării rapide a situație generate de răspândirea coronavirusului Covid-19 în întreaga lume, în special în Europa, organizatorii Global DIY Summit, cel mai important eveniment din lume dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening, programat pentru perioada 10 – 12 iunie 2020, au luat decizia de a amâna evenimentul pentru o dată ce va fi comunicată în săptămânile următoare. Publicația BricoRetail.ro este singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Cea de-a 8-a ediție a evenimentului Summit Global DIY Summit este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și HIMA (Home Improvement Manufacturers Association) – fosta fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

Declaratii oficiale ale reprezentanților evenimentului Global DIY Summit:

Recomandările diferitelor organizații de sănătate dar și angajamentul nostru de a asigura siguranța comunității noastre au dus la această schimbare. Am avut în vedere și recomandările venite de la cei mai mulți dintre sponsorii evenimentului, de la participanții și speakerii evenimentului, precum și impactul restricțiilor pe scară largă în ceea ce privește călătoriile de business din acest prim trimestru din 2020 asupra industriei de Home Improvement.

Organizând evenimentul Global DIY Summit la o dată ulterioară, vom fi într-o poziție mai bună, la parametrii optimi, oferind delegaților și partenerilor noștri valoarea adaăugată pe care evenimentul nostru o aduce mereu.

Muncim din greu pentru a face tranziția cu sponsorii, participanții și speakerii deja confirmați către noua dată de desfășurare a evenimentului și ne așteptăm ca ediția din acest an a Global DIY Summit să fie cea mai bună pe care am organizat-o vreodată.

Am inițiat deja toate demersurile către toți sponsorii, participanții și speakerii evenimentului, furnizându-le acestora toate informațiile pe care le avem disponibileîn legătură cu următorii pași.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la info@diysummit.org„.

Global DIY Summit

Global DIY Summit, unde și-au anunțat prezența peste 1.100 de manageri de top, din peste 50 de țări din întreaga lume, este cel mai mare eveniment de networking din lume dedicat industriei DIY, Home Improvement & Gardening. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *