A 8-a ediție a Global DIY Summit, cel mai mare eveniment global dedicat DIY, Home Improvement și Gardening, va avea loc în perioada 8 -10 iunie 2022 la Copenhaga, Danemarca

A 8-a ediție a Global DIY Summit, cel mai mare eveniment global dedicat DIY, Home Improvement și Gardening, se va desfășura în perioada 8 – 10 iunie 2022 la Copenhaga, Danemarca. Decizia, luată de organizatori a venit în urma monitorizării pandemiei Covid-19 la nivel global și a evoluției procesului de vaccinare, care a încetinit în mai multe țări. Evenimentul trebuia să aibă loc, în acest an, în perioada 9 – 11 iunie 2021, tot la Copenhaga, Danemarca. Publicația BricoRetail.ro va fi pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

global diy summit

Global DIY Summit este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și HIMA (Home Improvement Manufacturers Association) – fosta fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

Odată cu aprobarea vaccinului împotriva Covid-19 la nivel mondial a apărut și posibilitatea ca Global DIY Summit să se poată desfășura în 2021. Însă întârzierile în procesul de vaccinare din mai multe țări și faptul că un asemenea eveniment internațional ar putea fi afectat de restricțiile de călătorie și de numărul ridicat de cazuri de Covid-19 din unele regiuni, au dus la amânarea din nou a celei de-a 8-a ediții a evenimentului Global DIY Summit pentru a-i proteja pe toți delegații și sponsorii care participă. În acest sens, evenimentul Global DIY Summit va avea loc tot în Copenhaga, Danemarca, anul viitor, în perioada 8 – 10 iunie 2022.

Pănă la evenimentul ce va avea loc anul viitor, pandemia de Covid-19 ar putea fi controlată și, astfel, evenimentul s-ar putea desfășura la capacitate maximă, oferind partenerilor evenimentului, delegaților și întregii industrii valoare, socializare și expunere internațională.

Declarația oficială

Global DIY Network

Ca răspuns la amânarea evenimentului, platforma online Global DIY Network, lansată în octombrie 2020, va continua să ofere cele mai bube servicii posibile. Mai mult, în perioada 9 – 10 septembrie 2021 va avea loc un nou eveniment în format digital.

Primul DIY Summit Virtual va oferi oportunitatea celor interesați de sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening să se întâlnească virtual și să își împărtășească acțiunile și reacțiile referitoare la contextul pandemic, dar și să-și facă împreună planurile pentru anul 2022.

Program Global DIY Summit 2022

Programul Global DIY Summit 2022 de la Copenhaga a fost finalizat și va conține discursuri susținute de liderii din industrie, perioade de socializare și oportunități interactive. Acest eveniment va fi un serviciu complementar pentru participanții care s-au înregistrat deja pentru ediția a 8-a a Global DIY Summit și pentru abonații Global DIY Network.

De asemenea, toate biletele și sponsorizările pentru Global DIY Summit 2021 vor fi valabile automat pentru anul 2022. În acest fel, toți delegații și partenerii nu vor fi afectați de această amânare și se vor bucura de un eveniment complet în anul 2022.

Global DIY Summit

La Global DIY Summit participă în fiecare an peste 1.100 de manageri de top, din peste 50 de țări din întreaga lume și este cel mai mare eveniment de networking din lume dedicat industriei DIY, Home Improvement & Gardening. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *