Expoziția florală Flower Expo poate fi vizitată în perioada 15 – 23 mai 2021, în Sun Plaza

Flower Expo revine și anul acesta cu o ediție inedită. Centrul comercial Sun Plaza își invită vizitatorii, în perioada 15 – 23 mai 2021, să descopere o experiență senzorială cu mult parfum și culoare. Expoziția florală este un eveniment Sun Plaza cu tradiție, aflându-se la cea de-a X-a ediție. 

sun plaza

#EXTRANATURA instagramabilă este tema acestei ediții și cuprinde 4 setupuri pregătite special pentru a aduce natura mai aproape de clienți, în centrul  lor comercial preferat.

  • O perdea de flori plutitoare situată la parter, aproape de intrare principală îi va duce cu gândul la un cadru de poveste, ce merită împărtășit.
  • Cabina Telefonică, cucerită de o multitudine de flori pastelate, nu va trece neobservată. Aceasta va fi cu siguranță preferata celor care-și doresc să adauge un aspect retro feedurilor de Instagram.
  • Culoarul de flori impresionant, în culori vibrante, plasat in aripa nouă de la parter, va fi preferatul celor care vor să-și pună în valoare ținutele pentru noul sezon.
  • Jungla urbană este spațiul care aduce vacanțele exotice mai aproape. Colțul plin de plante si flori extravagante, poate fi descoperit la etajul 1, în zona centrală a Centrului Comercial Sun Plaza.

Fiecare dintre aceste cadre îi poartă pe vizitatori într-o poveste cu multă culoare și parfum, oferindu-le posibilitatea de a se face remarcați pe canalele de social media.

#Extranatura cu #ExtraPremii

Sun Plaza îi invită pe vizitatorii expoziției să își pună în valoare cele mai frumoase fotografii într-un concurs pe pagina de Instagram. Una dintre acestea va fi premiată cu un aranjament floral special, în valoare de 100 de Euro.

Concursul începe pe 15 mai, iar câstigătorul va fi ales pe 24 mai.

Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design. În 2019 a fost modernizat food courtul și reamenajată o parte din terasa exterioară.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *