Speakeri de la Carrefour, eMAG Marketplace, GfK, Cris-Tim și Kooperativa 2.0 au confirmat deja prezența la Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Speakeri de la Carrefour, eMAG Marketplace, GfK, Cris-Tim și Kooperativa 2.0 au confirmat deja prezența la EXPO SHOP – Future Retail Solutions, primul eveniment din România dedicat serviciilor pentru retail, ce se va desfășura pe data de 17 mai 2018, organizat de Euroexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

Evenimentul extins EXPO SHOP, va avea loc în perioada 16 – 19 mai 2018, în noul pavilion B2 de la ROMEXPO și este prima expoziţie din România dedicată industriei de retail.

Future Retail Solutions

Prima ediţie a evenimentului EXPO SHOP – Future Retail Solutions, ce va avea loc în noul pavilion B2 din cadrul centrului expoziţional Romexpo, va prezenta cele mai noi soluţii şi tendinţe din retail, expoziţia adunând cei mai importanţi furnizori de servicii, soluţii şi echipamente pentru retail din România.

Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions

Pe data de 17 mai 2018, în cadrul expoziţiei comune EXPO SHOP și PACK EXPO, într-un spaţiu special amenajat dar deschis, va avea loc şi Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de Euroexpo şi revista retail-FMCG.ro, ce se va desfășura în intervalul 10.00 – 14.00.

Conferința își propune să aducă în prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, soluţii şi echipamente pentru retail, iar pe de altă parte noutăți și trenduri din piața de retail.

Câteva dintre temele ce vor fi aduse în discuție sunt:

  • aplicațiile mobile în retail
  • marketplace-ul, cel mai rapid, avantajos și eficient mod de a vinde online
  • omnichannel & brick and click concept
  • eticheta curată
  • tendințe și inovații în retailul mondial
  • social media pentru companii

Speakeri de la companii precum Carrefour, eMAG Marketplace, GfK România, Cris-Tim și Kooperativa 2.0 au confirmat deja prezența la Conferința EXPO SHOP – Future Retail Solutions din data de 17 mai 2018. Alte confirmări sunt în curs de concretizare.

Pentru înscrieri şi pachete de sponsorizare la expo-conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions, organizată de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

EXPO SHOP – Future Retail Solutions – Înregistrare participanți 

Reprezentanții companiilor care doresc să participe la Conferință se pot înregistra gratuit AICI. Odată completate datele din formularul de înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare, iar accesul la Conferința din 17 mai 2018 se va face în baza acestei înregistrări.

Cui se adresează evenimentul EXPO SHOP?

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii şi echipamente pentru retail îşi vor expune cele mai noi soluţii şi inovaţii pentru viitorul în retail, un domeniu aflat într-o continuă mişcare.

Evenimentul EXPO SHOP se adresează, în primul rând, tuturor comercianţilor – marii retaileri, magazinele online, comercianţii tradiţionali independenţi şi distribuitorii – dar se adresează şi producătorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc). În cele 4 zile ale evenimentului, între 8.000 şi 10.000 de profesionişti din aceste industrii sunt aşteptaţi să viziteze prima expoziţie din România dedicată retailului.

Noul Pavilion B2 de la Romexpo va aduna în zona expoziţională un total de peste 250 de expozanţi – Târgurile Expo Shop şi Pack Expo – pe o suprafaţă totală de 16.000 de mp. Principalele zone expoziţionale sunt: EXPO SHOP, cu servicii şi soluţii pentru retail şi consacrata expoziţie PACK EXPO, ce conţine zonele de ambalare, echipamente marcare şi etichetare, logistică, echipamente producţie ambalaje plastic/sticlă, echipamente producţie ambalaje hârtie şi carton şi zona de ambalaje de carton şi hârtie.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului tip expo & conference EXPO SHOP 2018.

Future Retail Solutions

Pentru înscrieri şi pachete de sponsorizare la expo-conferinţa EXPO SHOP –  Future Retail Solutions, organizată de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retail-FMCG.ro, vă stăm la dispoziţie la adresa de e-mail: revista@retail-fmcg.ro sau la telefon: 0754.331.043

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *