EXPO PLAST – Mai este o săptămână până la evenimentul dedicat industriei maselor plastice

EXPO PLAST, cel mai mare eveniment din România dedicat domeniului prelucrării maselor plastice, are loc de pe 21 până pe 24 noiembrie la Sibiu, în cadrul REDAL EXPO. Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului.

EXPO PLAST SIBIUEdiția 2017 EXPO PLAST se anunță una spectaculoasă, prin prisma brand-urilor reprezentate și a conferințelor susținute de experți de renume internațional, dar și din România.

În cele 20 de prezentări tehnice și workshop-uri se vor dezbate teme de actualitate și soluții tehnologice avansate pentru eficientizarea producției, care reflectă preocupările actuale ale industriei. Se va discuta aplicat despre tendințele industriei de mase plastice, vor fi aduse în prim-plan noutăți și informații recente de specialitate într-un schimb de idei susținut de specialiști de referință din domeniul maselor plastice.

Conferințele sunt susținute de reprezentanți ai unor companii de renume, precum: 2 Mila, Albis Plastic, Artem Group, Bauer Kompressoren, Corepla Italia, Engel Injectie, Hitaro Plastic, Machines sau HSH Chemie.

Programul complet poate fi găsit pe site-ul EXPO PLAST, iar participanții vor găsi în cadrul evenimentului:

  • Peste 180 de branduri internaționale reprezentate de firmele participante
  • Demonstrații LIVE cu echipamente în funcțiune pe toată durata evenimentului
  • Discount-uri EXCLUSIVE oferite de companiile expozante doar pe durata EXPO PLAST
  • Structura participanților la Expo Plast 2017 arată un  interes sporit din partea expozanților cu materie primă și echipamente

Accesul la eveniment este gratuit pe baza preînregistrării online sau înregistrării în cadrul evenimentului.

Programul de vizitare va fi de pe 21 până pe 24 noiembrie 2017, astfel de pe 21 până pe 23 noiembrie se poate vizita între orele 10:00 și 18:00, iar pe 24 noiembrie între orele 10:00 și 16:00. Locația evenimentului va fi pe Str. Iohann Sebastian Bach nr. 4, Sibiu, România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » EXPO PLAST – Mai este o săptămână până la evenimentul dedicat industriei maselor plastice
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.