EXPO DIY 2023 – Smart Green Home (28 – 29 iunie): noi parteneri și expozanți s-au alăturat expoziției

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, singura expoziție B2B din România dedicată produselor din categoriile bricolaj, materiale construcții, îmbunătățirea locuinței și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”, care va avea loc în perioada 28 – 29 iunie 2023, la Universitatea Politehnica din București, anunță noi parteneri și expozanți. Astfel, SKIL este noul partener SMART, Vectra Eurolift Service și Gun Media sunt noii parteneri GREEN, iar RURIS, Kuchinox, Homplex și Meesenburg sunt expozanți. Mediamodels este hostess partenerul evenimentului. Aceste companii se alătură celorlalți parteneri și expozanți: Green Project, partener HOME; Dolinex, Agrocosm și Riviera Works parteneri SMART; DAXI, Somfy și Recicleta (un program Viitor Plus), parteneri GREEN și Einhell, Villager, NOVALIA SA, Klintensiv, Temad, Ergo Solar, Golden Fish, SCS Sentinel și DEDRA expozanți. Brandul de gelato autentic Siviero Maria va fi Partener de răcorire.

Evenimentul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este organizat de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/ sau achiziționează un pachet de partener (Green, Smart sau Home). Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456

EXPO DIY 2023

 

SKIL – Partener SMART

www.skil.ro

SKIL a dezvoltat unelte electrice, inteligente și de înaltă performanță, de aproape 100 de ani

SKIL este dedicat inovării și astfel fiecare dintre uneltele electrice inteligent dezvoltate sunt echipate cu tehnologii de ultimă oră.

Inteligent proiectate și puternice, uneltele SKIL sunt potrivite pentru cele mai dificile sarcini. Uneltele noastre sunt apte pentru sarcini multiple și  vor duce la bun sfârșit orice proiect indifferent de dificultate.

Vectra Eurolift Service – Partener GREEN și Partener Logistic

www.vectra.ro

Înființată în 1994, compania Vectra Eurolift Service este unic distribuitor pentru România al mărcii de stivuitoare Yale Material Handling.

Vectra va fi, de asemenea, partener logistic al expoziției EXPO DIY 2023 – Smart Green Home pentru ridicare și manipulare mărfuri pe tot parcursul evenimentului.

Cu o experiență de peste 27 de ani în domeniul logisticii, Vectra Eurolift Service oferă o gamă completă de produse și servicii în domeniul echipamentelor de ridicat și manipulat mărfuri:

 • Vânzări echipamente noi și second-hand, din stoc sau la comandă;
 • Consultanță în vederea identificării soluției logistice optime, în funcție de specificul industriei;
 • Închiriere echipamente pe termen scurt, cu sau fără operator;
 • Închiriere echipamente pe termen mediu și lung, în sistem full rental cu full service;
 • Vânzări baterii de tracțiune, redresoare, piese de schimb multibrand, anvelope pentru stivuitoare, furci și atașamente speciale pentru manipularea mărfurilor;
 • Reparații, revizii și mentenanță stivuitoare:

– 22 tehnicieni pe teren

– 11 tehnicieni în atelierul de reparații din București

– Service multibrand

– Puncte de lucru: București, Buzău, Cluj-Napoca, Iași, Roman, Timișoara, Craiova

 • Servicii de RSVTI;
 • 3 platforme auto pentru transportul echipamentelor de ridicat;
 • Servicii de buy-back ale echipamentelor uzate.

La sfârșitul anului 2021, Vectra deținea o cotă din piața de profil de 6% și o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro.

GUN MEDIA – Partener GREEN și Partener pentru promovare

www.gun.ro

Gun Media este o agenție de marketing online formată în 2013, care oferă strategii complete și soluții integrate de promovare online: SEO, Pay Per Click (Google Search, Display, YouTube, Facebook & Instagram Ads, Pinterest Ads,  LinkedIn Ads, Tik Tok Ads) și Content Marketing.

Gun Media este, de asemenea, partener pentru promovarea evenimentului EXPO DIY 2023 – Smart Green Home.

De-a lungul timpului, agenția a implementat peste 500 de campanii online și doar în ultimul an a gestionat bugete de peste 2 milioane de EUR în cele mai dinamice verticale din țară, de la fashion, la auto, beauty, obiecte sanitare, IT, home&deco, etc. Portofoliul de clienți ai agenției este distribuit între proiecte ecommerce (70%) site-uri de prezentare cu obiectiv de generare de leaduri b2c (20%) si proiecte b2b (10%)

Echipa Gun Media are specialiști cu peste 13 ani de experiență, formați profesional în agenții de marketing online internaționale care lucrează în acest moment pentru peste 100 de clienți.

Agenția este Google Premier Partner (în top 3% Parteneri Google din România în 2022) și partener Meta (Facebook) din 2020.

RURIS – expozant

www.ruris.ro

Prezent pe piață de peste 25 de ani, RURIS este unul dintre cele mai mari branduri din România de motoutilaje și produse destinate îngrijirii curții și grădinii, cu un portofoliu de de peste 200 de produse.

Produsele RURIS sunt prezente în peste 300 de puncte de vânzare partenere, în care clienții pot găsi produsele și pot beneficia de consiliere specializată.

De asemenea, compania are acces la o rețea de peste 200 de service-uri partenere, unde clienții pot găsi piese de schimb originale RURIS.

„Ne dorim să inspirăm și să ajutăm oamenii să lucreze mai ușor și mai eficient, să creăm mai multe opțiuni de alegere, în beneficiul tuturor celor implicați. Produsele noastre au un impact pozitiv asupra vieții a sute de mii de oameni în fiecare zi. Misiunea noastră este aceea de a ajuta oamenii să “muncească mai eficient pentru o viață mai bună”.

Ne-am construit reputația prin respectarea promisiunilor, dar și prin investițiile continue menite să vină în ajutorul clienților cu soluții fiabile, eficiente și de calitate. Echipa noastră de ingineri lucrează în permanență pentru dezvoltarea portofoliului, iar miza este aceea de a scoate pe piață produse care să implice un efort redus și randament cât mai mare.

În ultimii ani, ne-am implicat activ și în diverse campanii de Responsabilitate Socială, în special în domeniul Educației și cel al Sănătății, deoarece reprezintă pilonii fundamentali ai unei societăți sănătoase. Proiectul nostru de suflet este „RURIS susține Educația, susține viitorul românesc”, prin intermediul căruia oferim anual mii de ghiozdane complet echipate copiilor din mediul rural, acolo unde abandonul școlar devine o realitate din ce în ce mai crudă. Împreună putem aduce schimbarea de care avem atâta nevoie, pentru că suntem #puterniciîmpreună! 

KUCHINOX –  expozant

www.kuchinox.pl    www.laveo.pl

Kuchinox Polonia și-a început activitatea în 1997 la Łódź. Inițial s-a ocupat de importul și distribuția de produse sanitare de bază. De-a lungul timpului și-a extins oferta introducând o serie de soluții moderne pentru bucătării și băi. În prezent, companiavinde peste 2.000 de produse sub marca Kuchinox Polska.

Calitatea excelentă și prețurile atractive au fost rapid apreciate nu numai de către clienții polonezi, ci și străini.

Peste 25 de ani de experiență în industria echipamentelor pentru baie și bucătărie combinate cu creativitatea echipei și dezvoltarea tehnologică actuală ne-au permis să realizăm 2 fabrici de producție cu cele mai moderne utilaje.

Prima fabrică este situată în Polonia în Buk, lângă Poznań, iar a doua este situată în Timișoara, România.

Încă din primele zile de lucru, fabricile au produs chiuvete și lavoare pentru mărcile proprii Kuchinox, precum și pentru lanțurile internationale de bricolaj, dar și pentriu alte mărci europene. Astfel că produsele sunt realizate după modelele proprii ale clienților.

De asemenea, fabricile au posibilitatea să dezvolte concepte de design create de către designeri care cooperează cu Kuchinox. Granitul, materialul din care sunt create produsele noastre, aduce posibilități de producție practic nelimitate atât din punct de vedere al culorilor, cât și al formelor.

Utilajele performante și înalta specializare în prelucrarea granitului fac ca portofoliul de produse fabricate în fabrica Kuchinox să fie unul foarte diversificat. Fabrica are capacitatea de a eticheta produse și oferă servicii complete in selecția produselor complementare precum fitinguri, sifoane sau scurgeri in diverse standarde, de la economic la premium.

Linia de producție proprie asigură o eficiență ridicată, pe de o parte, și o abordare flexibilă, pe de altă parte, făcând din Kuchinox un partener competitiv pentru investitorii din Polonia și din străinătate.

Homplex

www.homplex.ro

Homplex este o companie de inginerie și tehnologie care oferă o gamă largă de produse și soluții special concepute pentru a spori confortul, performanța și siguranța într-o serie de sectoare, în special în domeniul instalațiilor de construcții, al infrastructurii de utilități și al energiei pentru clienții rezidențiali, comerciali și industriali.

În cadrul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, Homplex va prezenta o serie de produse și soluții inovative pentru case smart (termostate inteligente, unități centrale de control, actuatoare și soluții integrate de control al încălzirii locuinței) dar și pentru siguranța instalațiilor și consumului de gaz metan (detectoare de gaz cu radiofrecventă, cutii de protecție, fitinguri sau produse și soluții conexe).

Pe lângă toate acestea vizitatorii evenimentului vor avea ocazia să discute cu specialiștii Homplex, să descopere inovații dezvoltate și fabricate în România sau să participe la workshop-uri specifice produselor prezentate.

Meesenburg

www.meesenburg.ro

Compania Meesenburg este o afacere de familie fondată în Flensburg – Germania în anul 1758. Astăzi, Meesenburg are peste 50 de reprezentanțe în toată lumea și exportă produsele și serviciile în 29 de țări.

În 2016, în urma unei achiziții, apare filiala Meesenburg România cu sediul la Târgu Mureș. În prezent, în România, compania 4 puncte de lucru – în jud. Mureș, în jud. Timiș, în jud. Bacău și în București.

Expertiza noastră vastă pe piața de comerț a produselor de construcție o punem astăzi la dispoziție meșterilor și meseriașilor din România. 

Mărcile noastre proprii sunt blaugelb® (o marcă germană cu fiabilitatea dovedită în timp acoperind segmentul produselor pentru asamblarea și montarea de ferestre și uși) și STROXX® (o marcă de unelte create pentru profesioniști) și includ cele mai solicitate și cele mai moderne produse din segmentul lor, mai accesibile, dar nu mai puțin calitative. 

Mediamodels – Hostess Partner

www.mediamodels.ro

Mediamodels este o Agenție BTL, cu o echipă având o experiență în domeniu de aproape 20 de ani, ce poate oferi personal și servicii atât clientului final, cât și agențiilor de publicitate. Agenția pune la dispoziție:

 • promoteri pentru activități de sampling, degustări, distribuție flyere, demonstrații, evenimente, inclusiv evenimente pentru copii
 • hostesse pentru diverse evenimente, expoziții, târguri, conferințe
 • mystery shopperi pentru verificarea angajaților sau a colaboratorilor dacă aceștia respectă atribuțiile, dacă recomandă produsele ori campaniile promoționale vizate de client sau daca oferă informații corecte
 • modele pentru prezentări de modă, ședințe foto, reclame sau spoturi
 • supervizori și team leaderi

De asemenea, putem organiza în totalitate campanii de sampling/ degustare/ informare/ informare și premiere/concursuri, cooking show-uri, ateliere pentru copii.

Agenția asigură acoperire naţională şi activează în toate segmentele de piaţă: Retail (IKA și LKA), HoReCa.

Din portofoliul de clienți și brand-uri promovate de Mediamodels fac parte: VARTA, Remington, Babyliss, CrisTim, Bonduelle, Fysic, Noriel, Dyo, Candy Hoover Electrocasnice, Worwo, Prestige, Tramar, Elmax, Auto Total, Vinexport, Vici, Kosarom, Gedeon Richter, Render, Go Travel, Camera de Comerț și Industrie a României, Porta Doors, Interra, Euro Coop- Bayern ( produse bavareze în România: Meggle, Hochland, Andechser, Muller, Bauer Movenpick, Rapunzel, Reber, Dallmayr, Goldsteig, B.M.I.Paladin, Delaco Zott, Bergader, Alpenhain, Paulaner, Erdinger, Omira, Kaserei Champignon), TVR, etc.

De ce să fii expozant EXPO DIY 2023 – Smart Green Home?

 • este singura expoziție din România care adună toate categoriile de produse: bricolaj, DIY, materiale de construcții, instalații,  îmbunătățirea locuinței și grădinărit, cu focus pe produse și soluții „green”, dar și sisteme și soluții Smart Home
 • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
 • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție
 • beneficiezi doar de vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, arhitecți și designeri
 • beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe
 • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
 • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de bricolaj, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței, DIY și grădinărit

Rezervă un stand la EXPO DIY 2023 – Smart Green Home, aici: www.expo-diy.com/expozanti/

Cine sunt vizitatorii EXPO DIY 2023 – Smart Green Home?

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home ramâne un eveniment închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din industrie, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

 • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online)
 • directori de achiziții din companii de import și distribuție
 • proprietari de business
 • manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale
 • arhitecți și designeri

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Cum a fost la EXPO DIY 2022 – Smart Green Home

Peste 350 de participanți au trecut pragul expoziției EXPO DIY 2022 – Smart Green Home, în cele două zile de eveniment, dintre care 120 de persoane din partea celor 40 de parteneri și expozanți și peste 230 de vizitatori – buyeri/ directori de achiziție, owneri de business sau alți manageri din companii de retail, centre comerciale, eCommerce, dezvoltatori imobiliari, importatori sau distribuitori din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Iată principalele concluzii după eveniment.

Imagini: Album 1Album 2 și povestea video:

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *