Mai este o lună până la cel mai mare eveniment din România dedicat industriei DIY – Buyer Point International

Mai e fix o lună până la cel mai mare eveniment dedicat industriei DIY din România – Buyer Point International – un eveniment B2B internaţional, de tip conference & expo, ce se va desfăşura la Palatul Parlamentului în data de 19 octombrie 2016. Ultimele standuri în zona expoziţională. Participare free pentru vizitatori ce se pot înregistra pe platforma dedicată: www.ro.buyerpoint.it.

bpi15

Cel mai amplu eveniment din industrie organizat în România de către casa editorială Collins Italia, în colaborare cu revista BricoRetail.ro, va avea o zonă de expo cu 100 de standuri expoziţionale dar şi o zonă de conferiţe, unde va avea loc Conferinţa Social Media Trends. 

Adela Pârvu, Zelist, vivre.ro, MAM Bricolaj şi Kooperativa 2.0 sunt primii speakeri care au confirmat deja prezenţa la conferinţă:

 • Adela Pârvublogger şi vedetă TV, parte din emisiunea „Visuri la Cheie”

 • Cătălin Teniţă – CEO/Co-owner, TreeWorks, compania care deţine Zelist, singurul instrument de monitorizare online din România

 • Cristiana Motuzoc – Merchandising & Style Manager vivre.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online de produse home & deco

 • Cristian Găvan – Owner & General Manager MAM Bricolaj, un retailer specializat pe accesorii de mobilier care îmbină foarte bine vânzările online cu cele offline

 • Cristian China BirtaBlogger & Co-owner Kooperativa 2.0, o agenţie de Social Media specializată în diverse acţiuni care privesc şi implică bloggeri.

 • Cristian Florea – Project Manager Kooperativa 2.0, blogger şi specialist Facebook

Agenda conferinţei rămâne încă deschisă. Conferinţa se va desfăşura în intervalul 10.00 – 13.00, cu un coffee break între 11.00 – 11.30. Zona expoziţională din cadrul evenimentului Buyer Point International va fi deschisă toată ziua de 19 octombrie 2016, în intervalul 09.00 – 17.00.

Producătorii români din industria DIY se pot număra printre expozanţii din cadrul evenimentului expo & conference Buyer Point International.

expo

Obectivul pragmatic al evenimentului Buyer Point International este de a pune faţă în faţă, in acelaşi loc şi intr-o singură zi, oferta cu achiziţia sau producătorii DIY cu retailerii şi importatorii DIY.

Cel mai mare eveniment dedicat industriei DIY din România se întinde pe o suprafaţă de cca 2.500 mp şi are peste 100 de standuri dintre care, la ora actuală, sunt deja rezervate cca 80%. Producători din România, Italia şi alte câteva ţări din vecinătatea noastră vor expune produse de:

 • casă şi grădina (home & garden)
 • decoraţiuni (home & deco sau home improvement)
 • materiale de construcţii, hardware
 • scule profesionale (power tools)
 • mobilier (accesorii şi mobilier de toate felurile)
 • electrice
 • auto

Cereri şi detalii pentru rezervarea standurilor, în limita standurilor disponibile, la adresa de e-mail revista@bricoretail.ro sau la telefon: 0754331043.

Înregistrare vizitatori

Înregistrarea pentru conferinţă şi pentru întreg evenimentul Buyer Point International este gratuită şi se face doar accesând link-ul: www.ro.buyerpoint.itDupă completarea câmpurilor, se printează badge-ul cu cod de bare care va asigura tuturor participanţilor accesul la eveniment, în ziua de 19 octombrie 2016.

Intrarea la eveniment se face pe la poarta E1, dinspre Calea 13 septembrie (intrarea de la Senat), exact lângă muzeul MNAC. Alte detalii la adresa de e-mail revista@bricoretail.ro sau la telefon: 0754331043.

BUYER POINT INTERNATIONAL se găseşte la cea de-a 2-a ediţie, prima dintre ele având loc anul trecut, pe data de 24 noiembrie, la Hotel Intercontinental, pe o suprafaţă expoziţională de doar 400 mp. BUYER POINT INTERNATIONAL face parte din suita de evenimente BUYER POINT, eveniment care se organizează de peste 10 ani în Italia, la Milano, de către casa editorială Collins, ce deţine şi platforma online www.mondopratico.it.

Revista BricoRetail.ro este partener strategic al companiei Collins pentru suita de evenimente BUYER POINT de 2 ani, iar evenimentul BUYER POINT INTERNATIONAL din acest an va fi cel de-al 4-lea în care revista noastră este parte din organizarea acestor evenimente, în ceea ce priveşte participarea companiilor din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *