Eisenwarenmesse – International Hardware Fair 2018 se deschide pentru patru zile

Târgul de comerț Eisenwarenmesse – International Hardware Fair va avea loc la Köln între 4 și 7 martie 2018.

Eisenwarenmesse - International Hardware Fair

La ediția din 2016, aproximativ 44.000 de vizitatori au venit la Köln pentru a participa la târgul de comerț Eisenwarenmesse – International Hardware Fair. Programul târgului de comerț redus la trei zile, a condus către o concentrare puternică a activităților comerciale ale participanților, în timp ce nivelul de prezență a rămas stabil.

Pentru evenimentul din 2018, care va avea loc la între 4 și 7 martie la Köln, sălile de expoziție vor fi deschise timp de patru zile, fapt care permite organizatorilor să ofere participanților la târgul de comerț condiții optime pentru a dezvolta afaceri productive.

Rezultatul foarte bun al evenimentului din 2016 este motivul pentru care am schimbat din nou durata târgului. Nivelul ridicat al fluxului de vizitatori este un semn pozitiv pentru noi, deoarece se dovedește că EISENWARENMESSE – International Hardware Fair este considerat a fi un eveniment la care oamenii din industrie trebuie să participe. Datorită zilei suplimentare de expoziție, organizatorii își pot îndeplini promisiunea de a dezvolta, promova și intensifica relațiile de afaceri cu participanții într-un mod eficient„, a explicat Katharina C. Hamma, Chief Operating Officer al Koelnmesse GmbH.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *