Încă o lună până expiră oferta early bird de înregistrare la Global DIY Summit Amsterdam (10 – 12 iunie 2020), cel mai mare eveniment DIY din lume

Înca o lună până expiră oferta early bird de înregistrare pentru cel mai important eveniment internațional dedicat sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening – Global DIY Summit – care va avea loc în perioada 10 – 12 iunie 2020 la Amsterdam, Olanda. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Profită de oferta early bird pentru achiziționarea biletelor, cu un discount de 20% și alătură-te liderilor de top din industrie!

Global DIY SummitDe ce să participi la Global DIY Summit?

Aflat la cea de-a 8-a ediție, Global DIY Summit 2020 este evenimentul în cadrul căruia retailerii și producătorii din industria DIY, Home Improvement & Gardening din toată lumea au ocazia să facă un schimb important de opinii privind evoluțiile actuale și viitoare pe piața mondială de profil dar și contacte ce pot duce la demararea unor noi relaţii comerciale internaționale.

Acest congres este găzduit în comun de cele două organizații profesionale europene de profil: EDRA (European DIY-Retail Association) și fediyma (European Federation of DIY Manufacturers) și de primul reprezentant global al tuturor comercianților DIY, ghin (Global Home Improvement Network).

Costuri participare, oferta early bird (20% discount) + înregistrare la Global DIY Summit: www.diysummit.org/prices-2020

Evenimentul Global DIY Summit 2020 va reuni, în perioada 10 – 12 iunie 2020, peste 1.100 de delegați din peste 50 de țări, dintre care peste 100 de participanți sunt consultanți în industrie, peste 550 sunt furnizori și producători, iar peste 350 sunt retaileri.

În 2019, dintre cei peste 1.000 de participanți, la Summitul de la Dublin au participat peste 350 de reprezentanți ai unor retaileri din întreaga lume. Iată care a fost profilul și ponderea participanților la ediția din 2019: www.https://diysummit.org/about.

Programul și speakerii confirmați până în acest moment: www.diysummit.org/event/programme-2020

Global DIY Summit

Global DIY Summit este cel mai mare eveniment de networking din lume dedicat industriei DIY, Home Improvement & Gardening. Publicația BricoRetail.ro este pentru a 6-a oară singurul partener media pentru România al celui mai mare eveniment DIY din lume.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *