Ultimele săptămâni de reducere early bird pentru evenimentul Global DIY Summit 2017

Gregory M. Bridgeford, Chief Customer Officer al companiei Lowe’s a fost selectat pentru a primi premiul industriei Global DIY Lifetime Award 2017, pe 8 iunie, în cadrul evenimentului Global DIY Summit 2017, la Berlin.

Premiul va fi acordat în cadrul Galei Dinner la Velodrom Berlin, una dintre cele mai mari și spectaculoase arene din Berlin, cunoscută pentru decorul impresionant pe care îl afișează pentru astfel de evenimente.

Global DIY Summit 2017Cea de-a 5-a ediţie a evenimentului internaţional de DIY (bricolaj) Global DIY Summit va avea loc la Berlin, Germania, în perioada 8 – 9 iunie 2017. Mai mulți manageri de top din industria mondială de bricolaj şi-au rezervat deja locurile pentru acest eveniment.

Ultimele săptămâni de ofertă early bird

Oferta early bird pentru evenimentul Global DIY Summit 2017 este disponibilă până la data de 15 martie 2017, iar biletele achiziționate în cadrul ofertei beneficiază de o reducere early bird de 20%.

Motto evenimentului din acest an va fi:

“A New Era – A Glimpse into the Future of Home Improvement”

Program, pe scurt:

7 iunie 2017: tur al oraşului Berlin cu vizite în magazine DIY

8 iunie 2017: conferinţe şi expoziţie + Gala Dinner & DIY Lifetime Award 2017

9 iunie 2017: conferinţe şi expoziţie

Întregul program al Global DIY Summit, îl găsiţi aici: diysummit.org/programme.

Evenimentul Global DIY Summit 2017 va avea loc la Berlin, Germania în incinta Maritim Hotel Berlin.

Înregistrarea pentru a cincea ediție a evenimentului se poate face aici: diysummit.org/#tile_registration, iar de pe 22 noiembrie 2016 până pe 15 martie 2017 beneficiaţi de o reducere early bird de 20%. Detalii de cost, aici: diysummit.org/fees.

Revista BricoRetail.ro este partener media al evenimentului Global DIY Summit.

Save your place for the best home improvement networking event taking place from 8 to 9 June 2017 in one of the most exciting and historical cities in the world… Berlin!

Early bird – Registration open for the 5th Global DIY Summit 2017!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *