Am început formarea delegației României de buyeri pentru expoziția Buyer Point 2023 de la Milano (24 – 25 mai). Locuri limitate

UPDATE 25 ianuarie 2023: am finalizat delegația României pentru expozitia Buyer Point 2023, Milano.

Publicația BricoRetail.ro a început formarea delegației României de profesioniști în achiziții de produse din categoriile bricolaj, materiale de construcții, imbunătătirea locuinței, DIY și grădină pentru Buyer Point 2023, Milano – Italia, un eveniment expozițional internațional B2B care pune față în față, într-o singură zi și într-un singur loc, cererea cu oferta de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening. Buyer Point reprezintă o excelentă oportunitate și pentru producătorii din România de a intra pe piețe noi. Evenimentul Buyer Point, organizat de compania italiană Collins, va avea loc în perioada 24 – 25 mai 2023, la Milano. Participarea buyerilor din România la cea de-a 19-a ediție a evenimentului Buyer Point este sponsorizată de către organizatorii și partenerii evenimentului, cu sprijinul publicației BricoRetail.ro, partener Buyer Point din 2015.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2022, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte. Locuri limitate!

Buyer Point 2023

Participare sponsorizată de către organizatori

Evenimentul, sponsorizat de către organizatori și de către expozanții și partenerii Buyer Point, asigură participarea gratuită pentru buyerii/ directorii de achiziții din România, ce include:

<> intrarea la eveniment (expoziția are loc pe data de 25 mai 2023, între 09.00 și 17.00)

<> transportul cu avionul (zbor dus pe 24 mai, zbor întors pe 26 mai 2023)

<> cazarea pentru două nopți în hotel de 4 stele (24 – 26 mai 2023)

<> principalele mese ale zilei

<> accesul la cina oficială (Opening Dinner) din data de 24 mai 2023

<> transport spre și de la locul de desfășurare a evenimentului

<> expedierea gratuită a mostrelor și cataloagelor, după eveniment etc.

Buyer Point presupune o zonă expozițională de 4.500 de mp, cu cca. 150 – 200 de expozanți, o zonă pentru întâlniri B2B, o mini-conferință, o cină de networking cu cele mai bune preparate italiene și un tur ghidat al magazinelor DIY din Milano.

Dacă vrei să faci parte din delegația României la Buyer Point 2022, trimite un e-mail la adresa revista@bricoretail.ro și vei primi mai multe amănunte. Locuri limitate!

De ce să participi?

<> ai 2 zile de expoziție & networking în care vei întâlni sute de producători potriviți pentru businessul tău

<> ai acces la platforma online dedicată evenimentului în care vei descoperi expozanții și alți producători participanți la eveniment

<> ai parte de întâlniri B2B one-to-one, programate anterior

<> participi la o cină oficială pentru buyeri și expozanți care facilitează un network de calitate

<> organizatorii pun toate aceste lucruri la dispoziție gratuit pentru buyeri deoarece doresc dezvoltarea afacerilor în România și în alte piețe europene.

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

Cine poate participa din România?

<> buyerii/ managerii de categorie din retailul DIY specializat

<> buyerii/ managerii de categorie din retailul FMCG sau retailul Electro care se ocupă de categoriile de home&garden, home&deco, DIY, bricolaj, scule şi unelte, menaj, electrice, instalaţii, mobilă și accesorii etc

<> buyerii din retailul online specializat sau buyerii din retailul online generalist, dar care dețin categorii DIY, Home Improvement, Gardening

<> directorii de achiziţii din companiile de import & distribuție din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening

Detalii legate de înregistrarea la eveniment sau alte informații, la adresa revista@bricoretail.ro sau la tel. 0754.331.043. Locuri limitate!

„După doi ani în care nu am putut organiza Buyer Point, la ediția din 2022, am avut peste 400 de vizitatori profesioniști în achizitie și suntem încrezători să confirmăm cel puțin același număr și pentru 2023, fiind mereu focusați pe calitatea vizitatorilor, concept care ne-a adus succes expozițiilor noastre.

Pentru ediția Buyer Point 2023, avem o țintă de 170 de expozanți din mai multe țări. Deja avem confirmări din partea unor companii din Cehia, Belgia, Franța, Slovacia, Polonia, Turcia, Germania, Austria, România și Elveția, dar suntem încrezători că vom mai adăuga alte câteva țări,” a declarat Carlo Sangalli, Project Manager Buyer Point.

Iată cum a fost la ediția din acest an:

Buyer Point, o excelentă oportunitate și pentru producătorii din România de a intra pe alte piețe

Producătorii din România pot fi expozanți în cadrul Buyer Point 2023, expoziție care reprezintă, astfel, o excelentă oportunitate pentru aceștia de a intra pe alte piețe, dar fiind faptul că la expoziția din perioada 24 – 25 mai de la Milano vor participa cel puțin 400 de buyeri din Italia dar și din alte țări europene.

Aici puteți vedea prezentarea detaliată Buyer Point 2023 presentation, iar pentru detalii complete, care includ costuri standuri, floorplan expoziție și detalii pachete de sponsor, puteți scrie un e-mail la revista@bricoretail.ro

Buyer Point

De 15 ani Buyer Point reunește, în fiecare an, buyeri și furnizori, focusându-se pe trendurile si inovatiile pieței de DIY, Home Improvement & Gardening. Din 2015, evenimentul a devenit din ce în ce mai „internațional”, cu participanți din toată Europa, buyeri și expozanți. Evenimentul expozițional permite tuturor participanților să se întâlnească într-o singură zi lucrătoare, reducând timpul și costurile de călătorie.

Cea de-a 19-a ediţie a Buyer Point se va desfăşura în sala East and Studios, via Mecenate 90, Milano, Italia, un eveniment organizat de compania italiană Collins. În 2023, publicația BricoRetail.ro va fi, pentru a 10-a ediţie consecutivă, singurul partener pentru România al evenimentului, ediții care au inclus și două expoziții desfășurate în România, sub denumirea de Buyer Point International.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *