Damien Deleplanque, CEO Adeo, va primi premiul Global DIY Lifetime Award 2018

Global DIY Summit, cel mai mare eveniment modial la care retailerii și producătorii din industria DIY au oportunitatea de a schimba opinii despre tendințele din industrie, va avea avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2018 la Barcelona. Va fi cea de-a 6-a ediţie a evenimentului.

Global DIY SummitRevista BricoRetail.ro este, al 4-lea an consecutiv, partener media pentru România al evenimentului Global DIY Summit.

Conducerea Asociației Europene DIY-Retail (EDRA), Rețeaua Globală de Îmbunătățire a Casei (GHIN) și Federația Europeană de Producători DIY (fediyma) au anunțat că Damien Deleplanque, CEO ADEO, va primi premiul Global DIY Lifetime Award 2018, pe data de 13 iunie 2018, în cadrul evenimentului Global DIY Summit de la Barcelona.

Damien Deleplanque a fost desemnat în 1979 Manager al unui magazin Leroy Merlin. În 1980 a devenit manager al unui magazin de 1.500 mp în Granges Les Valence din sudul Franței. În 1993, Damien a fost desemnat CEO al Leroy Merlin până în 2005 când a devenit CEO al Grupului ADEO.

Damien Deleplanque, care se focusează mai mult pe resurse umane, a creat și lansat „Management Process Vision”, un proiect care a fost desemnat  unul dintre cele mai mari elemente de management care au adus succes grupului ADEO și a conturat drumul grupului spre a fi cea mai mare companie DIY din Europa și a treia din lume. La sfârșitul anului 2017, ADEO avea 105.000 de asociați în 12 țări și a înregistrat o cifră de afaceri de 22 miliarde de euro.

Top 4 retaileri care vor vorbi la Global DIY Summit

Managerii de top din patru dintre cei mai mari retaileri DIY din lume vor vorbi la a șasea ediție Global DIY Summit 2018, care are ca temă „Următorul DIY – Reinventarea industriei”:

  • Home Depot, USA – Matt Schweickert, Director de Strategie la Home Depot va oferi discursul de început despre îmbunătățirea casei într-o eră a perturbării retailului
  • Kingfisher, UK – Veronique Laury, CEO Kingfisher, va propune noi idei și noi moduri de cooperare în industria îmbunătățirii casei
  • Lowe’s, Canada și USA – Sylvain Prud’homme, Președinte Internațional Lowe’s, va participa în acest an la panelul de discuții „Provocări pentru o nouă metodă de cooperare între retaileri și furnizori”
  • Leroy Merlin, Spania – Ignacio Sanchez, Director General Leroy Merlin, va oferi o prezentare generală despre revenirea economică a Spaniei în ultimii ani și creșterea interesului în DIY în țara lui

Programul complet al evenimentului îl puteţi vizualiza AICI. Sau puteţi descărca programul folosind acest link: https://we.tl/30W3ggH4JY

Persoanele interesate se pot înscrie pe site-ul Global DIY Summit, biletele fiind la un preț early bird.

Revista BricoRetail.ro este, pentru al 4-lea an consecutiv, partener media pentru România al evenimentului Global DIY Summit.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *