Azi începe evenimentul CONSENS, organizat de Asociația Studenților Constructori

Evenimentul CONSENS are loc în perioada 13-24 martie 2017, în cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

ConsensCONSENS se află la cea de-a treia ediție și este un eveniment organizat de Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Evenimentul are drept scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice, ultimele noutăți din domeniul construcțiilor. De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare, care să aducă multiple beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind să elimine astfel, orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia.

Vor fi prezente unele dintre cele mai prestigioase companii de construcții din domeniu, studenții având ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentanții acestor companii, care pot face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, cu posibilitatea de a le oferi un loc în cadrul echipei de profesioniști din compania pe care o reprezintă.

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică pune un spațiu la dispoziția companiilor partenere, unde fiecare va putea să-și amenajeze un stand expozițional cu informații precum: internshipuri, prezentarea companiei, workshopuri, vizite tehnice, tehnologii speciale, traininguri, locuri de muncă etc.

Printre obiectivele evenimentului, se numără organizarea de vizite tehnice, demonstrații tehnice, oferirea de internshipuri, stagii de practică, prezentarea ofertei de muncă, workshopuri, prezentare de produse, prezentare de soluții, traininguri sau simulări de interviuri.

Prezentările vor avea loc în cadrul Facultății de Construcții, în perioada 13-24 martie 2017,  pe strada George Barițiu nr.25, Amfiteatrul Tertea. Standurile companiilor partenere vor fi amplasate în holul central.

Printre firmele participante care au confirmat prezența, se regăsesc: Hiros, Baumit, Geplast, Nemetscheck, Viarom, TaaGroup, NordConforest, Rockwool, Siceram, MironConstruct, Mapei și multe altele ce vor fi dezvăluite ulterior.

Pentru mai multe informații accesați site-ul dedicat al evenimentului.

BricoRetail este partener media al evenimentului Consens.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *