Conferința reConstruct: ce soluții au jucătorii din imobiliare pentru provocările din 2022?

Conferința reConstruct strânge, pe data de 9 iunie, la Sheraton Hotel din Capitală, jucătorii cheie din piața imobiliară, specialiști, reprezentanți ai dezvoltatorilor, investitori și consultanți imobiliari, pentru a răspunde celor mai importante și mai arzătoare întrebări. Înscrierile se pot face gratuit AICI.

reconstruct

Materialele de construcție sunt tot mai scumpe, prin urmare locuințele noi s-au scumpit și ele, dar cât mai pot crește prețurile? Cât de mult îi afectează pe dezvoltatori scumpirea materialelor? Clădirile de birouri încep să fie din nou populate, dar costurile de operare și chiriile cresc și ele. Sunt soluții pentru a ține costurile în loc? Energia se scumpește, dar ar putea fi panourile solare și tehnologiile sustenabile soluția pentru a face economii? Sunt spațiile de birouri flexibile o modalitate eficientă de a aduce oamenii în clădirile de birouri?

Ce se întâmplă cu expansiunea centrelor comerciale? Mai avem loc pentru mall-uri, mai sunt ele investiții profitabile pentru dezvoltatori? Parcurile logistice sunt de doi ani pe val, dar dezvoltatorii și proprietarii trebuie să țină și ei costurile sub control, astfel încât să nu piardă chiriași și pentru a-și proteja randamentele.

Sunt câteva dintre întrebările pentru care se va încerca a se găsi răspuns din partea participanților la discuții. Înscrierile se pot face gratuit AICI pentru a participa la eveniment.

Printre cei care vor încerca să răspundă la aceste întrebări se numără:

 • Dan Niculae – Head of New Business Imobiliare.ro
 • Andrei Boca – Senior Leasing Manager Globalworth
 • Mihail Munteanu – Arhitect și Consilierul Primarului Sectorului 6
 • Sînziana Pardhan – Managing Director P3 în Romania
 • Raluca Buciuc – Director and Partner Valuation & Advisory Services Colliers Romania
 • Mirel Jarnea – Head of e-Industries Enel X Romania
 • Corina Stanciu – Managing Director Toff Dominium
 • Șerban Marghescu – City Lead în București MINDSPACE
 • Maria Tudorică – Commercial Real Estate Manager Genesis Property
 • Sorin Ioan Blaga – CEO Liebrecht & wooD Romania
 • Adrian Urdă – CEO Cometex
 • Mike Hapoianu – Leasing Manager Portland Trust

Dezbaterile vor avea loc pe 9 iunie la Sheraton Bucharest Hotel, Sala Platinum, începând cu ora 09:30, și vor fi transmise live pe platforma IC Events.

Cei interesați se pot înscrie gratuit AICI, selectând modul în care doresc să participe, online sau dacă vor să fie prezenți direct în sală, să audă informațiile pe care le caută direct de la invitații noștri. Pentru cea din urmă modalitate de participare este nevoie de confirmarea prin e-mail a înregistrării din partea organizatorilor, stabilită pe baza legăturii persoanei înscrise cu domeniile pe care conferința le vizează.

Înscrierile se pot face AICI pentru a profita de toate funcționalitățile IC Events:

 • urmărirea transmiterii în direct a evenimentului în zona de Livestream
 • vizitarea zonei expo și standurile virtuale ale partenerilor
 • discutarea sau adresarea de întrebări speakerilor în zona de chat public, schimbarea cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și discutarea pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Conferința reConstruct 2022 – Încetinire sau creștere la puterea2? – este susținută de P3 Logistic Park, Colliers, Genesis Property, Mindspace, EnelX, Toff Dominium, Cometex, J8 Office Park, Liziera de Lac, Mobexpert, Maison Dadoo și Mousserie.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *