Concluzii după Gala Antreprenorilor de Peisagistică din România

Gala Antreprenorilor de Peisagistică din România, eveniment anual organizat de Asociatia Antreprenorilor de Peisagistică din România (AAPR), s-a desfășurat la București în data de 9 martie 2019 și a reprezentat un bun pretext pentru antreprenorii peisagiști de a se întâlni înainte de începerea sezonului.

„Vrem să fim o breslă unită. Ne dorim sa lucrăm împreună, ne dorim să învățăm unii de la alții”

Peisagistică

În cadrul evenimentului, aflat la a 3-a ediție, AAPR-ul și-a reiterat angajamentul prin care asociația garantează calitatea produselor și a serviciilor și profesionalismul companiilor implicate dar a consolidat și ideea de unitate a acestei bresle.

Agenda discuțiilor din cadrul evenimentului a mai cuprins, printre altele:

<> probleme/ soluții legate de lipsa de forță de muncă din domeniu – crearea unui parteneriat de schimb de echipe între membrii asociației, iar odată cu această soluție se vor eficientiza și timpii morți

<> lipsa personalului calificat/ de specialitate (grădinarii peisagiști), din cauza desființării școlilor de meserii (profesionale) și a numărului foarte mic de licee agricole din România. În această idee, ca soluție, AAPR-ul va dezvolta un Centru de Perfecționare, un centru de învățăre continuă pentru grădinarii peisagiști, sub egida Asociației. Detalii, în curând.

„De ce să alegem profesioniști”, laitmotivul evenimentului

Asociatia Antreprenorilor de Peisagistică din România adună împreună atât profesioniștii peisagiști din România, cât și cei mai buni furnizori din țară de produse necesare industriei, două componente esențiale pentru a asigura calitatea serviciilor.

„Membrii Asociației garantează pentru fiecare dintre noi, prestatori sau furnizori de produse, că desfășurăm o activitate corectă, inclusiv din punct de vedere costuri, că avem o continuitate în afacerile noastre si că avem același interes, și anume ca industria peisagistică din România să crească. Acesta este motivul pentru care așteptăm și alți antreprenori din domeniu să ni se alăture”, a declarat Ion Waszkiewicz Filioreanu, președinte AAPR.

Evenimentul a avut loc la Cafeneaua Actorilor Tineretului din Parcul Tineretului și a reunit toți reprezentanții industriei peisajului și a industriilor conexe.

Pe lângă membrii AAPR, la Gala Antreprenorilor de Peisagistică din România au mai fost invitați și Președinți ai unor asociații partenere de industrie cum ar fi: AsoP (Asociația Peisagiștilor din România) și Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic din Romania.

De asemenea, la eveniment au fost invitați, și au susținut și un speach, Radu Sovani, jurnalist și redactor șef al cotidianului economic Business Standard și Alex Dima, jurnalist și unul dintre realizatorii emisiunii de succes „România, Te Iubesc” de la PRO TV.

Publicația BricoRetail.ro a fost partener media al evenimentului Gala Antreprenorilor de Peisagistică din România.

AAPR (Asociatia Antreprenorilor de Peisagistică din România)

AAPR (Asociatia Antreprenorilor de Peisagistică din România) este o asociație pentru toți profesioniștii din domeniul peisagisticii care susține și își îndrumă membrii pentru a fi liderii unei industrii peisagere bazată pe etică în afaceri, sustenabilitate comercială și grijă pentru mediu.

AAPR are în acest moment peste 50 de membri – printre ei și unele dintre cele mai mari companii de peisagistică din România – ce acoperă cu serviciile sale peste jumătate din țară.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *