Concluzii după evenimentul demonstrativ organizat de Yalco și DeWalt, dedicat pasionaților de bricolaj și scule profesionale (galerie foto)

YALCO – distribuitorul național de produse pentru bricolaj și proiecte DIY, casă și grădină, alături de DeWalt – brandul aparținând Stanley Black & Decker, cea mai mare companie de unelte electrice din lume, au organizat pe 22 martie 2024 un eveniment demonstrativ, dedicat pasionatilor de bricolaj și scule profesionale.

YALCO

Evenimentul de săptămâna trecută, care se desfășoară de două ori pe an, a avut loc în showroom-ul YALCO din Șos. Pipera, nr 48, din București și a adunat peste 80 de profesioniști și pasionați din domeniu, care au avut o zi plină de demonstratii live, sfaturi și oferte exclusive în showroom.

Printre vizitatori s-au numărat reprezentanți ai marilor retaileri DIY, distribuitori locali, end-useri, prietenii și clienți Yalco sau ai mărcii DeWalt. A fost o ocazie unică de a testa cele mai recente scule și tehnologii și de a găsi inspirtație pentru proiectele viitoare.

„Laitmotivul evenimentului a fost să celebrăm 100 ani de existență DeWalt și 18 Ani de activitate Yalco în piața din România, respectiv prezentarea de produse noi DeWalt din categoriile: scule electrice și acumulator, accesorii, generatoare, compresoare, echipamente de protecție, curățitoare cu presiune, aspiratoare și alte scule de mână.

A fost un eveniment care și-a atins scopul, acela de a oferi clienților Yalco o experiență completă prin interactiunea atât cu echipa noastră de profesioniști cât și cu produsele DeWalt,

Legat de vizitatorii evenimentului nostru, aceștia au apreciat conceptul evenimentului: prezentarea de produse, zona testare-hand zone, demonstrațiile cu scule realizate, ofertele speciale pe care le-au accesat, iar cel mai important a fost faptul că, participând, au descoperit întregul univers de produse DeWalt,” a precizat Cristian Toporaș – Sales Manager YALCO România.

YALCO

Prezentă de 18 ani pe piața din România, compania Yalco crește an de an și dezvoltă portofoliul oferind noi game de produse pentru bricolaj și proiecte DIY, casă și grădină, produse dedicate industriei HoReCa, precum și consultanță specializată pentru a crește confortul clienților la cel mai înalt nivel.

Yalco este distribuitorul mărcilor recunoscute global DeWALT, Black+Decker, Stanley, Stanley FatMax, Annovi Reverberi, Claber, Daewoo, Keter, Substral și deține un portofoliu variat, ce include o gamă de peste 4.000 articole.

În cadrul târgului EXPO DIY 2024 Yalco va prezența produsele:

  • DeWalt, Black+Decker, Stanley, Stanley FatMax – nume cunoscute atât pentru profesioniștii cu experiență, până la începători, oamenii din întreaga lume au încredere în aceste mărci de unelte mâna și electrice. În calitate de lider global în soluții industriale, compania producătoare Stanley Black&Decker înseamnă inovaţie în dezvoltarea uneltelor de peste 175 de ani.
  • Annovi Reverberi: Armonizăm manufactura italiană cu inovația tehnologică. De peste 60 de ani asociem standardele înalte de calitate și know-how-ul italian în toate produsele noastre pentru a satisface nevoile clienților noștri.
  • Keter: Este un lider global în crearea de soluții de depozitare și mobilier de gradină, oferind o gamă largă de mobilier de exterior, produse de depozitare și organizare pentru casă.
  • Substral: O unică viziune care să inspire pe oricine, oriunde, să își creeze propriul paradis verde. Dedicați exclusiv pe casă și grădină, horticultură.

DeWalt, un brand Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker oferă soluții inovatoare din 1843. Compania este dedicată să creeze instrumente inovatoare care construiesc și modelează lumea din jurul nostru.

Cu sediul central în SUA, Stanley Black & Decker este cea mai mare companie de unelte electrice din lume, operează aproape 50 de unități de producție în SUA și peste 100 în întreaga lume. Cu peste 60.000 de angajați, compania produce unelte electrice inovatoare, unelte de mână, elemente pentru depozitare, produse lifestyle, produse pentru exterior, elemente de fixare și alte echipamente industriale pentru a sprijini producătorii, creatorii, meseriașii și constructorii din intreaga lume.

În calitate de lider global în soluții industriale, Stanley Black&Decker înseamnă inovaţie în dezvoltarea uneltelor. Mărci precum DEWALT, BLACK+DECKER, STANLEY, STANLEY FATMAX sunt nume cunoscute atât pentru profesioniștii cu experiență până la începători, oamenii din întreaga lume au încredere în mărcile noastre de unelte de mână și electrice.

Stanley Black & Decker deține peste 13.000 de brevete active la nivel mondial și lansează aproximativ 1.000 unelte noi pe an și rămâne, astfel, în frunte și după 175 de ani de activitate.

Compania comercializează peste 500.000 de produse, precum scule electrice, fierăstraie, cutii de scule, chei, dispozitive de fixare, instrumente de măsurare, compresoare, echipamente electrice pentru exterior, şlefuitoare, lămpi, motocositoare, aspiratoare, bancuri de lucru, polizoare şi unelte fără fir.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *